Απόστολος Ιωάννου: “Αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να είναι παρών στη νέα εποχή”

Μήνυμα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έστειλε η πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών" του υποψηφίου Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών Απόστολου Ιωάννου.
Screenshot_1096
Περισσότερα από εκατό μέλη της παράταξης με το δυναμικό παρών τους διεμήνυσαν: Το σύνθημα δόθηκε –  Η νίκη είναι δεδομένη”.
“Όλες οι δυνάμεις, νέες και παλιές, συστρατευμένες, δηλώνουν το παρών για την αλλαγή”, επεσήμανε ο Απόστολος Ιωάννου, που παράλληλα σε δηλώσεις του τόνισε:
“Σε μια περίοδο που τα τεκταινόμενα γύρω μας, που οι εξελίξεις στην ευρύτερη εγχώρια και διεθνή περιοχή μας, σηματοδοτούν μείζονες αλλαγές, είναι αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να δηλώσει το δικό του παρών, με διορατικότητα, γνώση, αποφασιστικότητα και ετοιμότητα, προκειμένου να οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά, στη νέα εποχή.
Είναι καιρός πια να βάλουμε ένα στοπ στις παρωχημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις, στις ξεπερασμένες πρακτικές, σε ό,τι και σε όσους αντιπροσωπεύουν το αποτυχημένο παρελθόν και θέλουν να συνεχίσουν να έχουν ρόλο και στο μέλλον. 
Φτάνει λοιπόν! 
Με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές, αντιπαρερχόμαστε στις προκλητικά ψηφοθηρικές προεκλογικές τακτικές της απερχόμενης διοίκησης, και κοιτάζουμε στα μάτια κάθε συνδημότη και κάθε συνδημότισσα, κάθε νέο και κάθε νέα του τόπου μας, δίνοντας μία και μόνο δέσμευση:
Έχουμε πολλά να κάνουμε, και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Με μπροστάρηδες τους νέους, με τις γυναίκες στη θέση όχι του συνοδηγού αλλά του οδηγού, με τη γνώση των έμπειρων στελεχών μας, και με την αποφασιστικότητα των καινούριων συνοδοιπόρων μας, θα καταφέρουμε να βγάλουμε τον τόπο μας από την αφάνεια. Με πράξεις και όχι μόνο με λόγια και φωτογραφίες. Με έργα ουσίας και όχι με δράσεις του φαίνεσθαι. Με αληθινό όραμα για αυτόν τον σπουδαίο – ιστορικά, περιβαλλοντικά, κοινωνικά – τόπο. Τον τόπο της ζωής μας.
Καλή δύναμη, καλό αγώνα, σε όλες και όλους. Η νίκη που έρχεται είναι αυτό που αξίζουν ο τόπος μας και οι άνθρωποί του!”.    
Απόστολος Ιωάννου: "Αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να είναι παρών στη νέα εποχή" Απόστολος Ιωάννου: "Αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να είναι παρών στη νέα εποχή" Απόστολος Ιωάννου: "Αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να είναι παρών στη νέα εποχή" Απόστολος Ιωάννου: "Αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να είναι παρών στη νέα εποχή" Απόστολος Ιωάννου: "Αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να είναι παρών στη νέα εποχή" Απόστολος Ιωάννου: "Αδήριτη ανάγκη ο Δήμος μας να είναι παρών στη νέα εποχή"
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood