Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜ-Θ, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, και τον ενημέρωσε ενδελεχώς, επιδίδοντάς του και σχετικό υπόμνημα, για τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της, τονίζοντας οτι “η επίλυσή τους και ιδιαιτέρως η ουσιαστική πλήρωση των κενών θέσεων, θα συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση των παρεχόμενων προς τους πολίτες της Ροδόπης των αστυνομικών υπηρεσιών, αλλά και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων στον νομό Ροδόπης Αστυνομικών Υπαλλήλων”. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αντιπροσωπείας των αστυνομικών, “ο κ. Υπουργός δήλωσε την συμπαράστασή του στον αγώνα μας για την υλοποίηση των δικαίων αιτημάτων μας, και στα πλαίσια της έμπρακτης υποστήριξής του στην  προσπάθειά μας αυτή, μας επιβεβαίωσε την μετακίνηση είκοσι αστυνομικών από τον Έβρο στη Ροδόπη, και υποσχέθηκε την μετακίνηση ικανοποιητικού αριθμού αστυνομικών από άλλες περιοχές στην Δ.Α. Ροδόπης, προς την ουσιαστική επάνδρωση των Υπηρεσιών μας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού”.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό “για το ενδιαφέρον, την κατανόηση των χρόνιων αιτημάτων μας και την έμπρακτη  συμπαράσταση που έχει επιδείξει στην προσπάθειά για αντιμετώπιση των δισεπίλυτων προβλημάτων που μας ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια από τη λειψανδρία και την έξαρση του μεταναστευτικού ζητήματος”.