Απορρίφθηκε και η έφεση της Αλεξανδρούπολης – Ο Πανθρακικός στη Γ΄ φάση του Κυπέλλου

Στη Γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και με τη βούλα της ΕΠΟ συνεχίζει ο Πανθρακικός.
4f9054d4-img-20220831-190920-2-antigrafi
Στη Γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και με τη βούλα της ΕΠΟ συνεχίζει ο Πανθρακικός, όπου θα αντιμετωπίσει σε νοκ-άουτ ματς, εκτός έδρας, τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς.
Η διοργανώτρια αρχή απέρριψε την έφεση της Αλεξανδρούπολης FC όσον αφορά τη μη κανονική υποβολή ένστασης για αντικανονική συμμετοχή του επιθετικού των πρασίνων, Βάσκου, στη μεταξύ τους αναμέτρηση της Α΄ φάσης του θεσμού όπου ο Πανθρακικός είχε επικρατήσει με 1-0.
Συγκεκριμένα, όπως υπογραμμίζει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ που εξέτασε την υπόθεση, η έφεση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης απορρίπτεται καθώς είναι σαφής η διατύπωση στον ΚΑΠ (Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου) του άρθρου που αναφέρει ότι οι ενστάσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικώς, απαιτείται να αποστέλλονται παράλληλα και με συστημένη αποστολή ή με αποδεικτικό επιδόσεως, πράγμα που στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε από πλευράς του δικηγόρου της ομάδας.
Αναλυτική η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα: “Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση: Δέχεται τυπικώς και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του αθλητικού σωματείου «Π.Ο. Αλεξανδρούπολης», κατά 1) της υπ’ αριθμ. 353/15.9.2022 αποφάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, και, 2) του αθλητικού σωματείου «Α.Π.Σ. Πανθρακικός» (ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα της 31.8.2022 για την α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των δύο σωματείων).
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood