Συνεχίζονται σήμερα τα “Ελευθέρια Κομοτηνής 2019”, με τέσσερις εκδηλώσεις:

Στις 19:00 στην “Καπναποθήκη” (παλαιά οδό Ξάνθης), εγκαινιάζεται η έκθεση της Φωτογραφικής Ομάδας Ροδόπης η οποία θα διαρκέσει έως και τις 15 Μαΐου με ώρες λειτουργίας 11:00-13:00 και 18:30-21:30.

Στις 20:00 στη “Λέσχη Κομοτηναίων” ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Θρακών Ροδόπης, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Ψυχογιός» και τα βιβλιοπωλεία Βαφειάδη, παρουσιάζουν το βιβλίο του Εβρίτη συγγραφέα Θοδωρή Παπαθεοδώρου «Συναξάρια της Μικρής Πατρίδας», με το οποίο ολοκληρώνεται η τριλογία του συγγραφέα και έχει αναφορά στον Μακεδονικό Αγώνα.

Στις 20:30 στο Ίδρυμα Παπανικολάου ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μεταλληνός, ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, θα δώσει διάλεξη με θέμα «Ο ιατρός Στέφανος Καραθεοδωρής, Ομολογητής της Ρωμιοσύνης».

Στις 21:30 στην κεντρική πλατεία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Bogaz Musique στήνουν μία υπέροχη μουσική γιορτή γεμάτη από πολύτιμα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Τραγούδια από την παράδοση, το ρεμπέτικο, το λαϊκό, τραγούδια μεγάλων δημιουργών, σύγχρονα και κλασσικά, τις μεγάλες επιτυχίες της Ελένης αλλά και καινούρια τραγούδια της.

Απόψε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής η Ελένη Τσαλιγοπούλου