Μια ακόμη εποικοδομητική χρονιά ολοκληρώθηκε για την κορυφαία Ποδοσφαιρική Ακαδημία της Ροδόπης, αυτή του ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Οι δυσκολίες που προκάλεσε η πανδημία, και οι απαιτητικές ανάγκες λειτουργικής προσαρμογής στις διαμορφωθείσες συνθήκες που συνεπακόλουθα ανέκυψαν, δεν εμπόδισαν τη διοίκηση, τους προπονητές και τα στελέχη της Ακαδημίας, να πετύχουν και φέτος τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Περίτρανη απόδειξη τούτου, η κατάκτηση μιας πρωτιάς και μιας δεύτερης θέσης στο ανταγωνιστικό τουρνουά Vermio Soccer Festival 2021, στο κλείσιμο της σεζόν.

Παράλληλα, η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής έγινε το πρώτο αθλητικό σωματείο της Ροδόπης που απέκτησε αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή.

Η τελευταία μέρα της περιόδου, περιλάμβανε…μπουγέλο, παιχνίδι, φιλικά διπλά των πιτσιρικάδων με…τους γονείς τους, καθώς και απονομές διπλωμάτων.

Μικροί και μεγάλοι, σαν μια οικογένεια, το ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους, συγκινήθηκαν, που ειδικά αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά τα κατάφεραν ξανά και με το παραπάνω, αντάλλαξαν ευχές για καλό καλοκαίρι, και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο…