“Από τα 61 σημεία του προγράμματός μας υλοποιήσαμε 22. Ποσοστό 36% στον πρώτο χρόνο διοίκησής μας”, τόνισε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν κατά την παρουσίαση του απολογισμού του έργου της διοίκησής του κατά τον πρώτο χρόνο θητείας του.

Επιπλέον, υπογράμμισε εμφατικά μεταξύ άλλων, τη μείωση των χρεών και την αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου, την υποβολή αιτήματος ώστε το δίκτυο φυσικού αερίου να συνδεθεί στη Θράκη και με τον Ίασμο (πέρα από τις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Κομοτηνής και Ξάνθης), τον σχεδιασμό πρόσληψης δύο οδηγών για το ασθενοφόρο που πρόσφατα απέκτησε το Κ.Υ. Ιάσμου, καθώς και τα συνολικά 1.044 τεχνικά έργα που πραγματοποιήθηκαν σε όλο τον Δήμο, και κυρίως σε περιοχές που είχαν να δουν μηχανήματα έργου ακόμη και δεκαετίες.

Κάπως έτσι, ο δήμαρχος προϊδέασε οτι στο τέλος της τετραετίας θα επιτύχει τον απώτερο στόχο της μετατροπής του Δήμου Ιάσμου σε έναν σύγχρονο και δυναμικό Δήμο που θα πρωταγωνιστεί.

Ολόκληρη η παρουσίαση του Οντέρ Μουμίν:

“ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ,

ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ, ΟΜΟΪΔΕΑΤΙΣΣΕΣ,

ΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ,

ΣΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΩ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-2020, ΤΟΝ 1o ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ.

ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΥΣΤΗΡΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΩΝ.

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ

ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΛΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟΝΕΡΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟΝΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΞΑΔΕΣ.

ΙΔΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΜΑΣ.

ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ, TO ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.

ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙ 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΚΑ.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2016, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2010.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΛΕΑ, ΤΗ ΔΥΜΗ, ΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ, ΤΑ ΘΑΜΝΑ, ΤΟ ΡΙΖΩΜΑ, ΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΓΝΗΣΙΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΗ.

ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 365 ΜΕΡΕΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΗΝΗΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ 365 ΗΜΕΡΕΣ.

ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΞΗΣ :

ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ:

 • ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΑΜΕ  ΡΙΖΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
 • ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2020 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.
 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΘ ΥΛΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΩΝ.
 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΩΣΑΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.
 • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ.
 • ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟΥΣ 6 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
 • ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 4 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
 • ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ 5 ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ 2 ΘΕΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.
 • ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΕΓΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝΤΑΞΑΜΕ 7 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 8ΜΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
 • ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΠΑΦΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΙΣΧΥΡΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΣΕ ΠΕΔ, ΑΜ-Θ, ΚΕΔΕ, ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΕΔ ΑΜ-Θ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΥΡΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΒΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ.
 • ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 12.000, ΕΥΡΩ ΑΠΟ 236.000 ΣΕ 224.000 ΕΥΡΩ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΙΚΑΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΘΗΤΕΙΑΣ.
 • ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΤΑ 51.000 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ 741.000 ΣΕ 792.000 ΕΥΡΩ. 
 • ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΥΣΤΕΡΟΥΣΕΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.
 • ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΟΜΨΑΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ:

ΕΝΩ ΤΟ 2016 ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 9.813 ΕΥΡΩ,

ΕΝΩ ΤΟ 2017 ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 8.437 ΕΥΡΩ,

ΕΝΩ ΤΟ 2018 ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 30.633 ΕΥΡΩ,

ΕΝΩ ΤΟ 2019 ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ 17.958 ΕΥΡΩ,

ΤΟ 2020 ΕΙΣΠΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 71.910 ΕΥΡΩ.

 • ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ, ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΥΠΕΡ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
 • ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.
 • ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
 • ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΙ e-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΤΗΝ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑ.
 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΕΠ ΣΩΣΤΟΥ.
 • ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ ΣΩΣΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΩΣΤΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.
 • ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ.
 • ΘΕΣΠΙΣΑΜΕ ΤΗΝ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΑΣ.

ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 • ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΗ ΚΑΙΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.
 • ΘΕΣΠΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
 • ΑΠΟ ΤΙΣ 61 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, 22 ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 33 %. ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΛΟΓΩ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΩ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΤΟΝ 1ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ.
 • ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ, ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΦΟΠ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ 9 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣΑΞΙΑΣ 15.445 ΕΥΡΩ.
 • ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝΕ ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ, ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.
 • ΕΡΕΥΝΗΣΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ YAKA IKE, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΥΡΤΙΛΟΥ (BLUEBERRY) ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ.
 • ΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ – ΣΑΠΩΝ.
 • ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ 1η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ.
 • ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 • ΛΑΒΑΜΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ, ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΣ.
 • ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΑΣ.
 • Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΩΝ ΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΑΙΡΗ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.
 • ΚΟΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ.
 • ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΜΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΣΜΟΥ.
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ, ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΜΕΣΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ. ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ, ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.
 • ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 2.000 ΜΑΣΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ROMANO DILOMBARDIA, ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΜΑΣ.
 • ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΡΙΜΝΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
 • ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ.
 • ΟΙ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ KATA 489 ΑΤΟΜΑ, ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ 784 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΓΙΚΟΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 1.273 ΑΤΟΜΩΝ.
 • ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 238 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΣΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ 397 ΑΤΟΜΑ ΣΕ 635 ΑΤΟΜΑ.
 • ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΑΣΜΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ 4Ης ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ, ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
 • ΘΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 2 ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΜΑΣ.
 • ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΑΣΜΟΥ.
 • ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΣΤΑ 160 ΑΤΟΜΑ.
 • ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΛΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 191.000 ΕΥΡΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ. Η ΔΟΜΗ ΣΙΤΗΣΗΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΩΣ ΤΟ 2023, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ 4 ΜΟΝΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ 160 ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
 • ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ, ΚΟ. ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΔΟΜΗΣ.
 • ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΔΩΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ.
 • ΗΔΗ Η ΑΡΧΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ 5 ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.
 • ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ. ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ, ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.
 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΩΣ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣTOIXEIO ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ, ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ: ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 • ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙXOΡΗΓΗΣΕΙΣ.
 • ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ :

2.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ Β’ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

4.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ Α’ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

 • OI ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥΣ, ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΑΝΕΞΟΔΑ.
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΛΥΑΝΘΟΥ, ΣΩΣΤΟΥ, ΜΙΣΧΟΥ, ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΞΑΔΩΝ.
 • ΑΝΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΜΕΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
 • ΣΦΡΑΓΙΣΑΜΕ ΤΑ 5 ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΓΗΠΕΔΑ 5Χ5 ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ 1ου ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ.
 • ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΥΝΑΤΟ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΑΣΙΟΥ, ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.
 • ΗΔΗ ΟΜΩΣ ΜΕ  ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΜΟΛΙΑΝ, ΜΟΜΤΣΙΛΓΚΡΑΝΤ ΚΑΙ ΚΡΟΥΜΟΒΓΡΑΝΤ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΓΙΛΔΙΡΙΜ ΚΑΙ ΟΣΜΑΝΓΚΑΖΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ROMANO DI LOMBARDIA ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΟΥΦ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
 • ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ,ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΕ ΣΥΧΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ.
 • ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ 5 ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Η ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΚΟΣΜΙΔΟΥ, Η ΖΩΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΖΑΚΗ, Η ΓΚΙΟΥΛΙΖΑΡ ΜΠΑΡΓΚΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΟΥΛΙΑΜΑ –ΜΑΝΔΑΛΙΔΟΥ. 
 • ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΣΥΝΟΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΔΩΡΑ.
 • ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΜΕ, ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ, ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 55 ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗ ΦΙΛΗ ΖΩΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
 • ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 – 2020 ΔΩΡΙΣΑΜΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΕ 580 ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.
 • ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΙΑΣΜΟΥ, ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.
 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΣΩΜΑΤΩΝ. ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΥΠΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ.
 • ΒΡΑΒΕΥΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟΜΕΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΣΗΣ

 • ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ 2 ΝΕΩΝ ΚΑΙ 3 ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΣΩΣΤΗ, ΣΤΟ ΓΛΥΚΟΝΕΡΙ, ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΣΩΜΑΤΟ, ΡΙΖΩΜΑ, ΘΑΜΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΑ, ΛΥΝΟΝΤΑΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΑΣ.
 • ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΑΜΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2 ΠΡΟΫΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΠΙΣΤΟ.
 • ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΙΠΠΙΚΟ.
 • ΠΡΟΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΜΙΣΧΟΥ ΚΑΙ ΑΣΩΜΑΤΩΝ.
 • ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΑΞΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ.
 • ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΧΛΩΡΙΩΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ.
 • ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΙΜΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ. Η ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΥΔΑΤΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΙΚΙΣΜΟ, ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΑΜΑΞΑΔΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021 ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
 • ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ, ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΝΕΡΟ.
 • ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ 7876 ΜΕΤΡΑ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ.

ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 • ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.
 • ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.
 • ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 365 ΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ Ή ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.
 • ΙΔΙΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΑΡΔΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.
 • ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ 1.044 ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ.
 • ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ  ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
 • ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ 4ΗςΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 4 ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΕ ΑΜΑΞΑΔΕΣ, ΚΟΠΤΕΡΟ, ΠΟΛΥΑΝΘΟ ΚΑΙ ΜΙΣΧΟ ΕΠΙΔΕΙΞΑΜΕ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΥΨΥΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
 • ΣΥΝΤΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
 • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
 • ΛΑΒΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΝΕΟ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.
 • ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΜΑΣ, ΦΥΤΕΨΑΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ.
 • ΕΝΙΣΧΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ ΜΕ 265 ΝΕΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ.
 • ΛΥΣΑΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΑΜΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΕΚΗΤΗ, ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΕΛΕΚΗΤΗΣ.
 • Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΗ,ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΓΕΙΩΝ ΚΑΔΩΝ ΗΤΑΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ.
 • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ 8 ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ: 3 ΣΤΟΝ ΙΑΣΜΟ, 1 ΣΤΟ ΚΟΠΤΕΡΟ, 1 ΣΤΗ ΔΙΑΛΑΜΠΗ, 1 ΣΤΗ ΠΕΛΕΚΗΤΗ, 1 ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΗ, 1 ΣΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ.
 • ΣΥΛΛΕΞΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ 929 ΤΟΝΟΥΣ. ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 702 ΤΟΝΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΗΚΑΝ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ 76 % ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ. ΣΕ ΑΜΑΞΑΔΕΣ, ΑΜΒΡΟΣΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ, ΓΛΥΚΟΝΕΡΙ, ΔΙΑΛΑΜΠΗ, ΙΑΣΜΟ, ΚΟΠΤΕΡΟ, ΜΕΓΑ ΠΙΣΤΟ, ΜΩΣΑΪΚΟ, ΠΑΛΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΣΑΛΠΗ ΣΥΛΛΕΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ.
 • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 85 ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΔΙΟ.
 • ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ: ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΑΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΜΑΞΑΔΩΝ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΑΣΜΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΩΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΩΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕΓΑ ΠΙΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΛΑΔΙΟΥ.

ΑΠΟ ΤΑ 61 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΜΕ 22 ΣΗΜΕΙΑ,  ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 36 % ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ, ΤΑ 121 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΜΠΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ., ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ 2 ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 68 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ.

ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΕΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΩ: ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΑΣΜΟΥ,  ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΚΛΗΡΑ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ, ΜΕΓΑΛΟ, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ”.