Μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος της Τιοπικής Κοινότητας Καρυδιάς Γιώργος Αθανασιάδης, με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ισμαήλ Λεβέντ, κρίθηκε απαραίτητη η άμεση απολύμανση κεντρικών σημείων του οικισμού, κυρίως όπου συναθροίζεται αυξημένος πληθυσμός.
Συγκεκριμένα, απολυμάνθηκαν, ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, η παιδικά χαρά, το κοινοτικό κατάστημα, και άλλοι κοινόχρηστοι χώροι.
Για “εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση” κάνει λόγο ο κ. Αθανασιάδης, που καλεί τους συγχωριανούς του να τηρούν με αυστηρότητα τα μέτρα προφύλαξης.
Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής Απολυμάνθηκαν, η εκκλησία και οι κοινόχρηστοι χώροι της Καρυδιάς Κομοτηνής