Την Τρίτη 11 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής (Πολυλειτουργικό Κέντρο, Μαρασλή 1, παραπλεύρως ξενοδοχείου “Ανατόλια”), θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής που θα ανεγερθεί και θα εξοπλιστεί με δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και τη σύμπραξη του Υπουργού και του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ.κ. Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, και το οποίο προβλέπεται να παραδοθεί τον Ιούνιο του 2024.

025444ec neo nosokomeio filippidisΣτην παρουσίαση θα παραστούν μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού και Διαχείρισης του Έργου, εκπρόσωποι του ΙΣΝ, της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, καθώς και της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Η δωρεά εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης «Πρωτοβουλίας για την Υγεία» που έχει εκπονήσει το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, και αφορά στην ανέγερση νέων υποδομών, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού, και την υποστήριξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο την ενίσχυση της ιατρονοσηλευτικής φροντίδας σε όλη τη χώρα.

ΠΡΩΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 3