Από τον Οντέρ Μουμίν θα ασκούνται το καλοκαίρι οι αρμοδιότητες Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων, για όλες τις δημοτικές ενότητες Ιάσμου

Με αυστηρά μέτρα προστασίας και προφύλαξης, επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου όλες οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ιάσμου, ενώ με περιορισμούς που θα ανακοινωθούν, επαναλειτουργούν και οι λαϊκές αγορές Ιάσμου και Σώστου.
ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ
Με αυστηρά μέτρα προστασίας και προφύλαξης, επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 4 Μαΐου όλες οι δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ιάσμου, ενώ με περιορισμούς που θα ανακοινωθούν, επαναλειτουργούν και οι λαϊκές αγορές Ιάσμου και Σώστου.
Εξάλλου, εν όψει της θερινής περιόδου και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, οι αρμοδιότητες Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων, για όλες τις δημοτικές ενότητες, θα ασκούνται από τον Δήμαρχο Οντέρ Μουμίν, ο οόίος υπογραμμίζει: “Επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονικότητα και σε αυτή τη μεταβατική φάση οφείλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί από ποτέ. Κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, αποφεύγουμε τους συνωστισμούς, πλένουμε συχνά και σχολαστικά τα χέρια μας, χρησιμοποιούμε μάσκες σε κλειστούς χώρους. Δεν εφησυχάζουμε, παραμένουμε ασφαλείς”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood