Διαδοχικές συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες είχε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος, στο πλαίσιο των επαφών του για την προώθηση αιτημάτων και επίλυση προβλημάτων του Δήμου.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε και είχε εξαιρετικά γόνιμες επαφές, με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη, με τη Διοικήτρια του ΟΠΕΚΑ Ξένια Παπασταύρου, και με τον Διομήδη Νταούλα, Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, με τη Διοικήτρια του ΟΠΕΚΑ κ. Ξένια Παπασταύρου, ο Δήμαρχος συζήτησε το θέμα των σχολικών γευμάτων στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, “όπου εντοπίστηκε η παράλειψη έγκαιρης υποβολής αίτησης από την προηγούμενη δημοτική αρχή”, και τώρα “αναζητείται τρόπος διεύρυνσης του προγράμματος κατά τη φετινή σχολική περίοδο”, ενώ “συμφωνήθηκε η από κοινού προσπάθεια για την υλοποίηση του προγράμματος στις Σάπες κατά τη νέα σχολική χρονιά”.

Ο κ. Χαριτόπουλος και η κ. Παπασταύρου.