Πλήρης ημερών, σε ηλικία 98 ετών, έφυγε από τη ζωή ο πρώην Βουλευτής Ροδόπης, δικηγόρος, Δημήτρης (Τάκης) Αντωνιάδης.

Ήταν το παλαιότερο στέλεχος της Ένωσης Κέντρου και του ΠαΣοΚ. Διετέλεσε Βουλευτής Ροδόπης της Ένωσης Κέντρου την περίοδο 1963-1967, ήταν υποψήφιος Βουλευτής το 1974, και θήτευσε ως Διοικητής της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης την περίοδο 1982-1985 επί Πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Δάμων Δαμιανός: «Απεβίωσε σήμερα το γηραιότερο μέλος του Κινήματος Αλλαγής Ροδόπης και πρώην βουλευτής της Ενώσεως Κέντρου, στενός φίλος του Γεωργίου και του Ανδρέα Παπανδρέου, Δημήτρης (Τάκης) Αντωνιάδης). Ας είναι ελαφρύ το χώμα της θρακικής γης που θα τον δεχτεί για πάντα».

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Κοιμητήρια της Κομοτηνής, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και ώρα 15:00.

Θερμά συλλυπητήρια από το inkomotini στους οικείους του.

  • Στιγμιότυπα από τις εσωκομματικές εκλογές της Κεντροαριστεράς το 2017 (εκλογικό τμήμα Κομοτηνής), στις οποίες ο εκλιπών, πιστός στην πολιτική του συνείδηση και στις αρχές του, συμμετείχε με ζηλευτή πνευματική διαύγεια, καθαρό βλέμμα και αποφασισμένος για την ψήφο του.

7ef854aa takis antoniadis ekloges kentroaristeras 2