Απεβίωσε μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Κομοτηνής και εν συνεχεία στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο αναφοράς covid-19 Αλεξανδρούπολης, 58χρονη γνωστή Κομοτηναία η οποία ταλαιπωρούταν και από άλλα νοσήματα. Πρόκειται για το πέμπτο θύμα του ιού από τη Ροδόπη.

Τη θλιβερή εξέλιξη γνωστοποίησε με ανάρτησή της η κόρη της:

“Καλημέρα, είμαι η κόρη της Πέπης, η Μαρίνα. Κάποιοι με γνωρίζετε, άλλοι όχι. Η μητέρα μου έφυγε απόψε το βράδυ από τη ζωή, έπειτα από νοσηλεία στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με covid 19 εκτός των άλλων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπώρησαν τόσα χρόνια. Εύχομαι να θυμάστε μόνο τα καλά της μητέρας μου, όπως κρατάμε εγώ και η υπόλοιπη οικογένεια, και να την μνημονεύετε. Ο μόνος λόγος που κάνω μια τέτοια ανακοίνωση από εδώ είναι πως είστε τόσοι πολλοί οι γνωστοί και φίλοι της μητέρας μου και δε θα μπορούσα να σας ενημερώσω όλους προσωπικά. Να έχετε όλοι υγεία και οι οικογένειες σας και να μη ζήσετε το κακό αυτό! Να προσέχετε για εσάς και για τους άλλους, εμείς ήμασταν άτυχοι…”.

Η εκλιπούσα αγαπούσε τη ζωή, τη φύση και τα ζώα, τις τέχνες και τον πολιτισμό, τον τόπο της, είχε χιούμορ και ευαισθησίες.

Πέπη, καλό ταξίδι… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου και στους οικείους σου…