Απαλλάσσονται από τα εκτιμητικά τέλη, πυρόπληκτοι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι

Απόφαση του ΕΛΓΑ.
rovata

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ αποφάσισε σήμερα να μην απαιτείται η καταβολή εκτιμητικών τελών από τους παραγωγούς για τις απώλειες του ζωικού κεφαλαίου για ζημιές οι οποίες προέρχονται από ακραία καιρικά φαινόμενα όπως αναφέρονται στον νόμο 4.797/2021 περί Κρατικής Αρωγής, όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει.

Βάσει, δε, της εν λόγω απόφασης, σε ενδεχόμενες περιπτώσεις κατά τις οποίες οι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι κατέβαλαν εκτιμητικά τέλη στον ΕΛΓΑ, τα τέλη αυτά θα επιστραφούν.

Άλλωστε, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα κατατεθεί προς έγκριση από την Βουλή και διάταξη νόμου η οποία θα καταργεί την απαίτηση πληρωμής εκτιμητικών τελών από τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους στις προαναφερόμενες περιπτώσεις ζημιών.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood