Απ. Ιωάννου: «Ο κ. Χαριτόπουλος αντί να παράγει έργο παράγει συναντήσεις»

"Ο κ. Χαριτόπουλος μπροστά στο φάσμα της επερχόμενης ήττας του, και επειδή δεν μπορεί να παραγάγει έργο, παράγει ανακοινώσεις και στείρες συναντήσεις. Στο παρά πέντε της εκλογικής κρίσης των συμπολιτών μας. Προσβάλλοντάς τους. Σύντομα όμως θα λάβει την απάντησή τους».
a764fc21-pixiz-07-10-2022-11-11-50 (1)

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας–Σαπών, επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», Απόστολος Ιωάννου, σχολιάζοντας τα ανύπαρκτα αποτελέσματα της άνευ ουσιαστικού λόγου επίσκεψης του κ. Χαριτόπουλου στον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Μόνο απογοήτευση προκαλεί στους πολίτες η νέα προσπάθεια εντυπωσιασμού χωρίς περιεχόμενο εκ μέρους του κ. Χαριτόπουλου, που επιχειρεί να εμφανίσει μια εθιμοτυπική επίσκεψή του στο υφυπουργείο Μακεδονίας–Θράκης ως τάχα παραγωγική.

Η ίδια η ανακοίνωση της συνάντησης αυτής εκ μέρους του, δεν μπορεί να συγκαλύψει τη χρεοκοπία της Διοίκησής του στα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών.

Είναι θλιβερό ότι προεκλογικά βρίσκεται σε σημείο να προβάλλει τυπικές συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη ως κάτι σημαντικό.

Τη στιγμή που στην πραγματικότητα πρόκειται για μια χαμηλής εμβέλειας απλή παρουσίαση και πολύ καθυστερημένη αναφορά μέρους των προβλημάτων του Δήμου μας σε κυβερνητικό στέλεχος, με τρόπο πρόχειρο και προσβλητικό για τις προσδοκίες των κατοίκων.

Το ίδιο το κείμενο της ανακοίνωσης μαρτυρά το πρακτικά μηδενικό αποτέλεσμα και την απουσία συγκεκριμένης προόδου για τα θέματα μιας συνάντησης που επεδίωξε ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών ως αγχωμένος επαίτης παραπλανητικής δημοσιότητας.

Άλλωστε, όλοι, πλην του κ. Χαριτόπουλου, γνωρίζουμε αυτό που πολύ πρόσφατα είχαμε διαβάσει και στον τοπικό Τύπο: ότι το Υφυπουργείο Μακεδονίας–Θράκης θεωρείται ότι έχει μόνο τυπικές και όχι σαφείς αρμοδιότητες για τη βόρεια Ελλάδα σε έργα, δράσεις και παρεμβάσεις.

Έστω κι έτσι όμως, η δική μας παράταξη, η Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, με τη νίκη της στις εκλογές της 8ης Οκωβρίου θα αξιοποιήσει κάθε υψηλόβαθμο πολιτικό παράγοντα, σε οποιαδήποτε θέση, αφού όλοι μπορούν να προσφέρουν.

Γιατί εμείς νοιαζόμαστε. Γνωρίζουμε. Πείθουμε. Γιατί τεκμηριώνουμε και διεκδικούμε δυναμικά.

Ο κ. Χαριτόπουλος, αντίθετα, μπροστά στο φάσμα της επερχόμενης ήττας του, και επειδή δεν μπορεί να παραγάγει έργο, παράγει ανακοινώσεις και στείρες συναντήσεις. Στο παρά πέντε της εκλογικής κρίσης των συμπολιτών μας. Προσβάλλοντάς τους. Σύντομα όμως θα λάβει την απάντηση των δημοτών μας».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood