Απ. Ιωάννου: «Κουρασμένος και ξεπερασμένος o κ. Χαριτόπουλος»

«Οι πολίτες του Δήμου θα επιλέξουν αλλαγή σελίδας» επισημαίνει ηη παράταξη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών
a764fc21-pixiz-07-10-2022-11-11-50-1

«Ο απερχόμενος Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών πρακτικά επιβεβαίωσε το μηδενικό του έργο σε δική του ραδιοφωνική συνέντευξη, πλούσια σε αοριστίες, υπεκφυγές και δικαιολογίες. Οι πολίτες του Δήμου θα επιλέξουν αλλαγή σελίδας αντί του κουρασμένου και ξεπερασμένου κ. Χαριτόπουλου».

 Τα παραπάνω τονίζονται σε δελτίο τύπου της παράταξης Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών, με επικεφαλής τον κ. Απόστολο Ιωάννου, η οποία σχολιάζει δηκτικά πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Όποιος πολίτης και ιδιαίτερα κάτοικος του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, άκουσε τη χθεσινή συνέντευξη του νυν Δημάρχου κ. Χαριτόπουλου στο ράδιο Χρόνος 87.5fm, κατάλαβε το βασικό: ότι το έργο που παρήγαγε η νυν δημοτική αρχή είναι πρακτικά μηδενικό. Ουσιωδώς ανύπαρκτο. Αφήνοντας στην κρίση των πολιτών τη παιδική δικαιολογία που επικαλέστηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών περί αδυναμίας του να διοικήσει λόγω του … εκλογικού συστήματος που έδωσε δύναμη στην αντιπολίτευση, επιτέλους ο κ. Χαριτόπουλος επαλήθευσε πρακτικά αυτό που επί μία τετραετία βιώνουν οι δημότες: την αδιαφορία και την έλλειψη έγνοιας για την καθημερινότητά τους. Την αδυναμία και την ανικανότητα να εμφανίσει χρήσιμο, συντονισμένο και ορατό έργο. Την πλήρη απαξίωση των πόρων και των δυνατοτήτων της περιοχής.

Ο κουρασμένος και ξεπερασμένος κ. Χαριτόπουλος νομίζει ότι θα ξεγελάσει για μία ακόμη φορά τους δημότες μας με ρητορικές και θολές επικλήσεις για όλα αυτά που γίνονται τώρα και για όλα αυτά που έχει στο μυαλό του για την επόμενη περίοδο. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν βιωματικά και για την παράλυση του Δήμου, και για τις καθυστερήσεις ακόμα και σε δρομολογημένες δράσεις του, και για την έλλειψη σχεδίου και οράματος, και για την αδυναμία να δοθούν λύσεις σε επιτακτικά θέματα της καθημερινότητάς τους. Ο κ. Χαριτόπουλος δε χρειάζεται να ανησυχεί λοιπόν για την επόμενη περίοδο. Χάρη στην κρίση των πολιτών θα παραδώσει τη διοίκηση του Δήμου στον Απόστολο Ιωάννου και την παράταξη Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών για το Δήμο Μαρωνείας – Σαπών. Οι οποίοι παρά τις δυσκολίες ενός Δήμου ήδη υπερχρεωμένου με τις διαπιστωμένες και μόνο οφειλές 3,5 εκ € για το 2022 και με μηδενικό έργο, θα τα καταφέρουν. Με δουλειά. Αίσθημα ευθύνης. Ανοιχτό μυαλό. Νέες, έξυπνες και δημιουργικές λύσεις. Με στοχευμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα. Με συνεργασία με την Πολιτεία. Διεκδικώντας με αποτέλεσμα και όχι για τις εντυπώσεις. Χωρίς δικαιολογίες. Μαζί με τους πολίτες και τον υπηρεσιακό μηχανισμό.

Στις 8 Οκτωβρίου αλλάζουμε σελίδα στο Δήμο Μαρωνείας – Σαπών. Μπαίνουμε σε νέα εποχή. Με τον Απόστολο Ιωάννου και την Ανεξάρτητη Κοινωνία Δήμου Μαρωνείας – Σαπών».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood