Αντώνης Γραβάνης: “ΣΟΚ! Η ΔΕΗ στέλνει στον εισαγγελέα τη ΔΕΥΑΚ για χρέη σχεδόν 6 εκατομμυρίων ευρώ”

"Η παράταξη Γκαράνη «εξαφάνισε» το αποθεματικό και χρωστάει εκατομμύρια ευρώ;", διερωτάται με ανακοίνωσή της η παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Γραβάνη "Κομοτηνή Δυνατά".
ΔΕΥΑΚ

“ΣΟΚ! Στον εισαγγελέα στέλνει τη ΔΕΥΑΚ για χρέη περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ η ΔΕΗ”, είναι το σχόλιο της παράταξης, η οποία σε ανακοίνωσή της προσθέτει:

“Από το τέλος Αυγούστου έχει στείλει εξώδικο η ΔΕΗ στην ΔΕΥΑΚ για χρέη 5.763.069,56 ευρώ και ο κ. Γκαράνης τοποθετείται, λέγοντας προεκλογικά ψέματα στους δημότες, για την άρτια λειτουργία της ΔΕΥΑΚ και την οικονομική ευρωστία του Δήμου.

Η παράταξη μας, εδώ και μήνες κρούει τον κώδωνα για την οικονομική διαχείριση της ΔΕΥΑΚ. Στα Δημοτικά Συμβούλια, στα μέσα ενημέρωσης, παντού προειδοποιούσαμε με έντονους τόνους για την κακοδιαχείριση που φτάνει σε πιθανά πειθαρχικά παραπτώματα και σε πιθανές ποινικές παραβάσεις. Για το θέμα της κακοδιαχείρισης της ΔΕΥΑΚ έχει επέμβει και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ο κ. Γκαράνης και οι δημοτικοί του σύμβουλοι αγνοούν τα θεσμικά όργανα και τους δημότες συνεχίζοντας το γνωστό τους έργο. Χωρίς δημοσιευμένους ισολογισμούς ετών και με προκλητικές απευθείας αναθέσεις.

Το εξώδικο της ΔΕΗ στη ΔΕΥΑ Κομοτηνής αποτελεί ντροπή για τον Δήμο Κομοτηνής.

Αντώνης Γραβάνης: "ΣΟΚ! Η ΔΕΗ στέλνει στον εισαγγελέα τη ΔΕΥΑΚ για χρέη σχεδόν 6 εκατομμυρίων ευρώ"

Ζητούμε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Μήνες τώρα δεν δημοσιεύουν, ως οφείλουν,  τα στοιχεία που ζητήθηκαν από το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων για την οικονομική διαχείριση στη ΔΕΥΑΚ,  παρά μόνο, απάντησαν με ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

Μήνες τώρα δεν έχουν δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των δημοτών για τις δεκάδες προσλήψεις συγγενών και φίλων, για τις απευθείας αναθέσεις σε φίλους και γνωστούς, για τα χρέη που συσσωρεύονται και δεν γνωρίζουμε που θα φτάσουν. Και έχουν το θράσος να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και να μιλούν για οικονομική ευρωστία.

Οικονομική ευρωστία κ. Γκαράνη με χρέη εκατομμυρίων δεν γίνεται. O χρόνος σας τελείωσε. Επιτέλους πείτε στους δημότες την αλήθεια.

Πόσα είναι τα χρέη του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ; Παραδίδετε έναν Δήμο σε «χρεωκοπία»;”.

Αντώνης Γραβάνης: "ΣΟΚ! Η ΔΕΗ στέλνει στον εισαγγελέα τη ΔΕΥΑΚ για χρέη σχεδόν 6 εκατομμυρίων ευρώ"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood