Αντώνης Γραβάνης: “Ο Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής δίνει για άλλη μια φορά μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης”

Το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Σύμπραξη Προοπτικής", Αντώνης Γραβάνης, μετά τη συμμετοχή των εθελοντών του Τμήματος στην ελληνική αποστολή έρευνας και διάσωσης επιζώντων στην Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.
332063149_721549116018255_6090100081708358405_n

Στη δήλωσή του τόνισε:

“Οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής απέδειξαν για άλλη μια φορά περίτρανα πως αξίζουν το θαυμασμό και τον σεβασμό μας. Σε αυτή την τραγική στιγμή που ζει η Τουρκία και η Συρία μετά από το φονικό σεισμό, οι δικοί μας άνθρωποι που συμμετέχουν στον Ερυθρό Σταυρό, είναι μπροστάρηδες στις δράσεις αλληλεγγύης και βοήθειας. Ο αρχηγός του τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Κώστας Ιμανιμίδης με το μέλος του παραρτήματος κ. Εφραήμ Μπουρχάν συμμετείχαν στην πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Ελλάδας και έφτασαν μέχρι το Γκαζιαντέπ για να συνδράμουν με όλες τις δυνάμεις τους. Στη επίσκεψή μου στα γραφεία των Σαμαρειτών, του περιφερειακού τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είχα την ευκαιρία να συγχαρώ από κοντά τους εθελοντές, να ενημερωθώ για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους, και να πάρω λίγη από την δύναμη ψυχής που μοιράζουν όλοι αυτοί οι άξιοι συνδημότες μας που ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα αλληλεγγύης, σε κάθε στιγμή και με κάθε αφορμή. Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα τους και να παρέχουμε αμέριστη συμπαράσταση στο έργο τους και βοήθεια στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους”. 

Αντώνης Γραβάνης: "Ο Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής δίνει για άλλη μια φορά μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης" Αντώνης Γραβάνης: "Ο Ερυθρός Σταυρός Κομοτηνής δίνει για άλλη μια φορά μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood