Από 160 συνολικά υποψηφίους αποτελείται το ψηφοδέλτιο της «Σύμπραξης Προοπτικής» του υποψηφίου δημάρχου Κομοτηνής Αντώνη Γραβάνη, ο οποίος κατά την κατάθεση του συνδυασμού του στο Πρωτοδικείο Ροδόπης εμφανίστηκε αισιόδοξος  όπως υπογράμμισε ότι οι δημότες θα επιλέξουν στις 26 Μαΐου την αλλαγή.

Το ψηφοδέλτιο του Αντώνη Γραβάνη ως διάδοχη παράταξη εκείνης της Φελίνας Καζάκου «Εμείς η πόλη», είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος του ανανεωμένο, με υποψηφίους όπως ο ίδιος επισήμανε από όλους τους οικισμούς και τις γειτονιές, και από όλες τις επαγγελματικές και κοινωνικές ομάδες.

Για μια ακόμη φορά, δε, είπε πως θεωρεί μεγάλη του τιμή που οι υποψήφιοί του τον εμπιστεύτηκαν και συμπράττουν μαζί του, προκειμένου όπως συμπλήρωσε να πάμε τον Δήμο μας μπροστά γιατί αξίζουμε καλύτερα.

Αναλυτικότερα, σε γραπτή του δήλωση ο Αντώνης Γραβάνης ανέφερε:

“Καταθέσαμε σήμερα τον συνδυασμό μας, μια νέα, ανανεωτική πρόταση, η οποία θα οδηγήσει το Δήμο μας στη νέα εποχή, που βάζει μπροστά και πάνω από όλα την ευημερία των συνδημοτών μας, μέσα από την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και τη βελτίωση της καθημερινότητας, στην πόλη και τους οικισμούς.

Κοιτάμε το μέλλον με πίστη και αισιοδοξία θεωρώντας πως μία είναι η επιλογή:

Η Σύμπραξη όλων των υγιών δυνάμεων, που αντιλαμβάνονται τις ανάγκες, γνωρίζουν τις απαιτήσεις και είναι αποφασισμένοι να δράσουν με στόχο την αξιοποίηση όλων των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, με την Προοπτική να κατακτήσουμε την ουσιαστική ανάπτυξη.

Πιστεύω ξεκάθαρα ότι ως κοινωνία
Αξίζουμε καλύτερα, μπορούμε περισσότερα…

Γι αυτό Συνθέτουμε Δυνάμεις
Συσπειρώνουμε όλους τους συμπολίτες μας σε έναν κοινό στόχο: να σηκώσουμε ψηλά το Δήμο Κομοτηνής.

Οι εκλογές της 26ης Μαΐου είναι μια σπουδαία ευκαιρία να αλλάξουμε κατεύθυνση.
Να πρωτοστατήσουμε στην επανεκκίνησή μας.

Αυτήν την ευκαιρία ο δήμος Κομοτηνής δεν πρέπει να τη χάσει για άλλη μια φορά.
Ο τόπος μας, ο τόπος που ζούμε, εργαζόμαστε και αγαπούμε, πρέπει με συγκροτημένο σχέδιο και αποφασιστικότητα να απαντήσει στις προκλήσεις.
Να οδηγηθεί στην εξωστρέφεια.
Να λάβει τη θέση που του αξίζει”.