“Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά”: “Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη

Πυρά κατά Δημάρχου Γιάννη Γκαράνη και Αντιδημάρχων, Καθαριότητας, Λεβέντ Ισμαήλ, και Τουρισμού, Πέτρου Ζωγράφου.
fanari 3

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη “Κομοτηνή Δυνατά” του Αντώνη Γραβάνη, τονίζει:

“Η Διοίκηση Γκαράνη είναι το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα ανίκανης και αδιάφορης δημοτικής εξουσίας. Η αποτυχία της, υπονομεύει το μέλλον της κοινωνίας και καταστρέφει τις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου. Αδυνατεί να υπερασπισθεί και να προστατέψει την δημοτική περιουσία και τις υποδομές.

Την τεκμηρίωση αυτών των αρνητικών φαινομένων έρχονται να επιβεβαιώσουν οι φωτογραφίες από την δραματική κατάσταση της περιοχής του Φαναρίου. Μιας περιοχής που θα έπρεπε να είναι κόσμημα για τον Δήμο μας, την Θράκη, την Ελλάδα. Οι εικόνες  μιλούν από μόνες τους και λένε την τραγική αλήθεια.

Το Φανάρι έχει εγκαταλειφθεί πλήρως από την δημοτική αρχή.

Το κεντρικό σιντριβάνι έχει καταντήσει σκουπιδότοπος. Τα παγκάκια είναι όλα σπασμένα. Τα φωτιστικά βρώμικα και σπασμένα. Οι κάδοι ξεχειλίζουν. Οι δρόμοι βομβαρδισμένο τοπίο. Οι κοινόχρηστοι χώροι παρατημένοι και κατεστραμμένοι.

Την απόλυτη ευθύνη για αυτή την ντροπή και παρακμή έχει ο Δήμαρχος κ. Γκαράνης και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Λεβέντ Ισμαήλ και Τουρισμού κ. Ζωγράφου. Η δημοτική αρχή έδωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ για μελέτη τουριστικής προβολής, παραμυθιάζει τους δημότες για τουρισμό και αφήνει σε αυτή την τραγική κατάσταση τον καλύτερο τουριστικό προορισμό του Δήμου.

Και όλη αυτή η θλιβερή πραγματικότητα του Φαναρίου τη χρονική στιγμή που ξεκινάει η καλοκαιρινή σεζόν. Ενώ οι επισκέπτες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν, και οι κάτοικοι αλλά και επαγγελματίες της περιοχής διαμαρτύρονται διαρκώς για την κατάσταση, ο κύριος Γκαράνης, μιλάει ανυποψίαστος για τουριστική προβολή. 

Τελικά, η χαμηλή επισκεψιμότητα στην Κομοτηνή και το Φανάρι δεν προκύπτει από την έλλειψη τουριστικής προβολής αλλά από την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να πράξει τα αυτονόητα για την πόλη και τους οικισμούς. 

Η παράταξη μας <ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΔΥΝΑΤΑ> θα δώσει ως δημοτική αρχή τη μάχη ώστε αυτές οι εικόνες να αποτελούν ένα κακό παρελθόν. Είναι χρέος μας απέναντι στους δημότες του Φαναρίου, στο Δήμο μας και στις προοπτικές ανάπτυξης του τόπου μας”.

"Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη "Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη "Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη "Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη "Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη "Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη "Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη "Αντώνης Γραβάνης-Κομοτηνή Δυνατά": "Ντροπιαστικές εικόνες στο Φανάρι για την Δημοτική Αρχή Γκαράνη

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood