Απάντηση στην απάντηση του Γιάννη Γκαράνη, αναφορικά με τις προτάσεις του περί “έξυπνης πόλης”, εξέδωσε ο Αντώνης Γραβάνης.

Συγκεκριμένα:

“Με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθούμε την προσπάθεια του συνδυασμού «Κοινωνία Πολιτών» να πείσει τους συμπολίτες μας ότι η καθημερινότητά τους είναι κατά τι ευκολότερη, με τις πολιτικές που ανέλαβε η διοίκηση του δήμου, στον τομέα των Νέων Τεχνολογιών και της Καινοτομίας.

Ωστόσο αναγκάζονται να χρησιμοποιήσουν εκφράσεις όπως: «πρόκειται να κάνουμε…», «πρόκειται να δρομολογηθούν…» ή «θα γίνουν…», γνωρίζοντας πως μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, έστω κάποια από αυτά, στα οποία αναφέρονται, δε θα έπρεπε να βρίσκονται απλώς, στο στάδιο της… «δρομολόγησης». Θα έπρεπε να τα ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ!

Δυστυχώς -εν έτη 2019- ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ δεν έχει ολοκληρωθεί σε αυτόν τον τόσο σημαντικό τομέα, που αφορά στη διευκόλυνση, απλοποίηση και εντέλει -την ποιότητα ζωής- των συνδημοτών μας.

Την εικονική πραγματικότητα της διοικούσας παράταξης την αντιλαμβάνεται μόνον η ίδια.

Για όλους εμάς τους πολίτες, γεγονός αποτελεί στην καθημερινότητα μας, ότι ακόμα και το… ασύρματο δίκτυο στην Πλατεία Ειρήνης είναι συνήθως… υπόθεση των παρακείμενων Καφέ…

Όσο για όλα τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρεται η απελθούσα δημοτική αρχή, θα προτιμήσουμε να σιωπήσουμε, μια που οι συμπολίτες μας διαθέτουν «κοινή λογική»…

Αυτή αναγκάζει όλους μας να βλέπουμε την «άλλη» πραγματικότητα. Την αληθινή. Αυτήν, που δεν επιδέχεται παρερμηνεία, ψευδαίσθηση ή καμουφλάζ του «θα»…

Αυτήν που μπορούμε και πρόκειται να της προσδώσουμε θετικό πρόσημο, με γνώμονα την κάλυψη των επιτακτικών σύγχρονων αναγκών όλων των συνδημοτών μας.

Για μας αυτό είναι προτεραιότητα: Κομοτηνή – Έξυπνη Πόλη”.