Στις 18 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή, το απόγευμα, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Κικίδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού με το τεχνικό επιτελείο και θα ξεκινήσει η προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

Στο μεταξύ έχουν ήδη προγραμματιστεί φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες της Θράκης, και συγκεκριμένα: με τη Θράκη Φερών 1/9 στις Φέρες και 8/9 στην Κομοτηνή, με τον Άρη Αβάτου στις 15/9 στην Ξάνθη, και με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σε ημερομηνία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί. Επίσης οι πράσινοι θα λάβουν μέρος και σε τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη με τη συμμετοχή του Ιπποκράτη και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Με το σύνθημα «Όλη η πόλη μία ομάδα», το οποίο αποτέλεσε το σήμα-κατατεθέν της χρυσής πορείας του Πανθρακικού τη δεκαετία του 2000, η ομάδα της Κομοτηνής ξεκινά μια νέα προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης, αλλά και τη δημιουργίας εκ νέου του πυρήνα φιλάθλων ο οποίος είχε δώσει στον σύλλογο τη δυναμική και την ώθηση για να πετύχει όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Σε αυτό το πλαίσιο, διατίθενται ήδη και τα εισιτήρια διαρκείας.

Σημεία διάθεσης:

  • Καφέ «Ραχάτι», Ηροδότου 5.
  • Μεσιτική Εταιρεία Ακινήτων «Λέφογλου-Μπασδάνη/Σακάρης ΙΚΕ», Ορφέως 32.
  • Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας.