• Φιλαλληλία στην πράξη!

Χάρη σε έναν ευαισθητοποιημένο συμπολίτη μας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, τα Χριστούγεννα για τον Ραφαήλ και την οικογένειά του ήρθαν μερικές μέρες νωρίτερα!

Ο “ανώνυμος” μεν, αλλά… “συνώνυμος” με την υπέρτατη ανθρώπινη αξία του αλτρουισμού συμπολίτης, ανάλαβε την πλήρη κάλυψη της δαπάνης που απαιτούνταν για την προμήθεια αναπηρικού αμαξιδίου για το 26χρονο παλικάρι.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά τους οι εθελοντές της ομάδας “Πλατεία” που για μια ακόμη φορά πήραν την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν την ανάγκη ενός συνανθρώπου μας, αναφέρουν:

“Για μας τα Χριστούγεννα φέτος ήρθαν πιο νωρίς… Με πολύ μεγάλη χαρά θέλουμε να ενημερώσουμε όλους εσάς που ανοίξατε την αγκαλιά σας για τον Ραφαήλ, ότι ο στόχος επετεύχθη! Τα Χριστούγεννα πραγματικά ήρθαν για την οικογένεια ολόκληρη νωρίτερα… Διότι όχι μόνο έχει παραγγελθεί, στα μέτρα του Ραφαήλ, το αμαξίδιο, αλλά έχει αποπληρωθεί εξ ολοκλήρου από έναν συμπολίτη μας που θα ήθελε να παραμείνει ανώνυμος…όπως αρμόζει σε αυτή την ποιότητα ανθρώπου… Όσον αφορά όλα τα χρήματα που με τόση αγάπη προλάβατε να προσφέρετε, αλλά και τα καπάκια που συγκεντρώνονται, θα διατεθούν για την αγορά ειδικού αμαξιδίου μπάνιου και για τη μετατροπή που χρειάζεται το μπάνιο του σπιτιού του Ραφαήλ, ώστε να είναι απολύτως προσβάσιμο για τον ίδιο. Καταλαβαίνετε λοιπόν την απέραντη ευγνωμοσύνη τη δική μας αλλά και της οικογένειας για το αποτέλεσμα όλης αυτής της κινητοποίησης… Καλά Χριστούγεννα σε όλους…!”.

Το inkomotini.news εύχεται στον Άνθρωπο που προέβη σε αυτή την πράξη, να του δίνει ο Θεός υγεία και ότι επιθυμεί!