“Στις 3 Ιουνίου ξεκινά μια νέα, λαμπρή πορεία, για την επανεκκίνηση, αναγέννηση και ανάπτυξη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών”, τονίζει ο Ντίνος Χαριτόπουλος σε ανοιχτή επιστολή του προς τους εκλογείς του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, τους οποίους καλεί την ερχόμενη Κυριακή να εμπιστευτούν την παράταξή του “Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών”, προκειμένου όπως υπογραμμίζει “να γράψουμε τη νέα, φωτεινή, δυναμική σελίδα της ιστορίας του τόπου μας”.

Η ανοιχτή επιστολή του Ντίνου Χαριτόπουλου:

“Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες.

Επιθυμώ σε όλους σας και στον καθένα προσωπικά να εκφράσω την εκτίμηση  της δημοτικής παράταξής μας «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών», για τη συμμετοχή σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019. Η τοπική δημοκρατία μας έχει ανάγκη τους ενεργούς πολίτες, τους δημότες που συμμετέχουν, εκφράζουν τη γνώμη τους και παίρνουν θέση.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω  τους συνυποψήφιους  μου  για τον αυτοδιοικητικό πολιτισμό που έδειξαν στην προεκλογική περίοδο. Είναι μια πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον μας.

Επιθυμώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους πολίτες που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξη μας. Κάθε μία ψήφος στην «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών», σημαίνει για εμάς ευθύνη, χρέος, δέσμευση, εντολή.

Θα τους δικαιώσουμε. Γιατί οι αξίες μας είναι αδιαπραγμάτευτες: Συνεργασία – Λογοδοσία – Διαφάνεια.

Την προσεχή Κυριακή καλούμαστε να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε την περασμένη Κυριακή. Να γίνουμε όλοι πρωταγωνιστές και συμμέτοχοι στη νίκη του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών. Στη νίκη της κοινωνίας. Στη νίκη της «Επανεκκίνησης».

Να γράψουμε τη νέα, φωτεινή, δυναμική σελίδα της ιστορίας του τόπου μας. Στις 2 Ιουνίου καλούμαστε να ξεκινήσουμε τη νέα, λαμπρή πορεία μας, για την αναγέννηση και ανάπτυξη του τόπου μας.

Σας προσκαλούμε με αισθήματα αμοιβαίου σεβασμού, με αυτοπεποίθηση και ευαισθησία, να μας εμπιστευθείτε. Κι εμείς θα σας δικαιώσουμε“.

Με εκτίμηση

Ντίνος Χαριτόπουλος