Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ “Περιφερειακή Σύνθεση” ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου.

Ο δεύτερος σε ψήφους της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη (έλαβε 2.864 ψήφους), χρεώνει στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του οργάνου – και άρα και στην “Περιφερειακή Σύνθεση” – “χρονοβόρες αψιμαχίες που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων”, τακτική που όπως επισημαίνει, “χωρίς ουσιαστική προσφορά στον τόπο, παραμέρισε την επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί”.

dada0ee4 img 20180430 104752 649x365 1Ολόκληρη η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Τζιχάν Ιμάμογλου από την “Περιφερειακή Σύνθεση”:

“Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον τόπο μας, πολεμώντας την πανδημία και την οικονομική κρίση, και δη στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.
Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση, διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων. Χωρίς ιδιαίτερη προοπτική αλλά και ουσιαστική προσφορά για τον τόπο μας, παραμερίστηκε η επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί.
Νοιώθοντας ένα τεράστιο χρέος στους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, οι οποίοι δικαίως περιμένουν κάθε δυνατή προσπάθειά μου εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά  και να αρθρώσουμε άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για το καλό των πολιτών μας, διαχωρίζω τη θέση μου από την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή μου”