Ανεξαρτητοποιήθηκε ο σύμβουλος Ροδόπης της “Περιφερειακής Σύνθεσης” Τζιχάν Ιμάμογλου

Ο δεύτερος σε ψήφους της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη (έλαβε 2.864 ψήφους), χρεώνει στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του οργάνου - και άρα και στην "Περιφερειακή Σύνθεση" - "χρονοβόρες αψιμαχίες που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων", τακτική που όπως επισημαίνει παραμέρισε την "επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί".
Τζιχάν Ιμάμογλου - Χριστόδουλος Τοψίδης (φωτό: evros-news.gr)

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη της αντιπολίτευσης του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ “Περιφερειακή Σύνθεση” ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου.

Ο δεύτερος σε ψήφους της παράταξης του Χριστόδουλου Τοψίδη (έλαβε 2.864 ψήφους), χρεώνει στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης του οργάνου – και άρα και στην “Περιφερειακή Σύνθεση” – “χρονοβόρες αψιμαχίες που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων”, τακτική που όπως επισημαίνει, “χωρίς ουσιαστική προσφορά στον τόπο, παραμέρισε την επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί”.

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο σύμβουλος Ροδόπης της "Περιφερειακής Σύνθεσης" Τζιχάν ΙμάμογλουΟλόκληρη η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Τζιχάν Ιμάμογλου από την “Περιφερειακή Σύνθεση”:

“Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον τόπο μας, πολεμώντας την πανδημία και την οικονομική κρίση, και δη στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.
Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση, διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων. Χωρίς ιδιαίτερη προοπτική αλλά και ουσιαστική προσφορά για τον τόπο μας, παραμερίστηκε η επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί.
Νοιώθοντας ένα τεράστιο χρέος στους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, οι οποίοι δικαίως περιμένουν κάθε δυνατή προσπάθειά μου εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά  και να αρθρώσουμε άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για το καλό των πολιτών μας, διαχωρίζω τη θέση μου από την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή μου”
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood