Ανεξαρτητοποιήσεις-«βόμβα» στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών

Ακόμη δύο δημοτικοί σύμβουλοι και μέχρι πρότινος αντιδήμαρχοι του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών ανεξαρτητοποιήθηκαν από τον συνδυασμό του δημάρχου Ντίνου Χαριτόπουλου, εξέλιξη που πιστοποιεί οτι η παράταξη της «Επανεκκίνησης»...ρετάρει σοβαρά εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών τον Οκτώβριο.
Screenshot_271

Συγκεκριμένα, τις δηλώσεις ανεξαρτητοποίησής τους υπέβαλλαν προς την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μπεκήρ Ογλού Νουράη, οι Χαράλαμπος Καρύδης και Μουσταφά Καραγκιόζ, οι οποίοι προ ημερών αρνήθηκαν την πρόταση του δημάρχου για συνέχιση της θητείας τους (θυμηθείτε εδώ και εδώ).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ανεξαρτητοποιήσεις από τον συνδυασμό του δημάρχου έχουν φτάσει πλέον τις έξι, μετά από εκείνες της Κυριακούλας Τσολάκητου Τζανέρ Μουσταφά, του Σιακήρ Χουσεΐν, και του Μπιλάλ Αϊχάν.

Ο κ. Καρύδης αναφέρει:

“Μετά από έντονο προβληματισμό, από πολλές επαφές και συζητήσεις με ανθρώπους του τόπου μας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σας υποβάλλω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη “Επανεκκίνηση” με την οποία έχω εκλεγεί στις δημοτικές εκλογές του 2019. Η ανεξαρτητοποίηση οφείλεται στο οτι ο τόπος μας και οι άνθρωποί του αξίζουμε κάτι πολύ καλύτερο από πολλά λόγια και επικοινωνιακά τεχνάσματα, ουσιαστικές προοπτικές έργων και ελπίδα για ένα καλύτερα αύριο. Δυστυχώς όμως η κεφαλή της διοίκησης του Δήμου μας δεν το αντιλαμβάνεται αυτό και με τις ενέργειες και τη στάση της το αποδεικνύει. Χωρίς πνεύμα γόνιμης συνεργασίας, με απαξίωση των κοπιαστικών προσπαθειών μου για το κοινό καλό, με τον παραγκωνισμό μου και το καπέλωμά μου από ιδιοτελείς καπάτσους που από αντίπαλοι μετατράπηκαν σε συμμάχους της Διοίκησης προσπαθώντας μάλιστα να με πλήξουν και να με αφανίσουν πολιτικά απομακρύνοντάς με από το δικαίωμα λήψης αποφάσεων, ο δήμαρχος δείχνει οτι μένει άπραγος στις σκοπιμότητες αυτών των ανθρώπων μη μπορώντας να οδηγήσει τον Δήμο μας σε μια νέα εποχή. Δηλώνω οτι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για όλους τους συνδημότες μου από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου καθλως και οτι θα είμαι παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές”.

Ο κ. Καραγκιόζ αναφέρει:

“Υποβάλλω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση” με τον οποίο εκλέχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2019, για λόγους σημαντικούς, όπως η απαξίωση των μεγάλων προσπαθειών μου για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου, η έλλειψη πνεύματος συνεργασίας, η μη αναγνώριση της προσφοράς μου και κυρίως η μεθοδευμένη στάση απέναντί μου ανθρώπων που από αντίπαλοι μετατράπηκαν σε υπέρμαχους των πρακτικών του δημάρχου μηδενίζοντας και προβοκάροντας ουσιαστικά την τεράστια προσπάθειά μου για η διαχείριση και την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων του τόπου μας. Ο Δήμος μας απέτυχε να διαχειριστεί την καθημερινότητα όπως είχαμε σχεδιάσει, προβλήματα στην ύδρευση αντί να περιοριστούν και να εξαλειφθούν πολλαπλασιάστηκαν, ενώ κανένα έργο υποδομής δεν υλοποιήθηκε όπως της αντιπλημμυρικής προστασίας. Για όλα τα παραπάνω δηλώνω απερίφραστα την ανεξαρτητοποίησή μου, τη συνέχιση των προσπαθειών μου για τα συμφέροντα των συνδημοτών μου, καθώς επίσης οτι θα συμμετέχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές“.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood