“Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”: Δεν υπήρξε ποτέ σύγκληση και συνεδρίαση του ΣΟΠΠ για την πυρκαγιά στο Παπίκιο

Δεν υπήρξε ποτέ σύγκληση και συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την πυρκαγιά στο Παπίκιο, καταγγέλλει η παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία", μετά την έκδοση σχετικού δελτίου Τύπου από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη.
Ο επικεφαλής της "Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας", Κώστας Κατσιμίγας

Δεν υπήρξε ποτέ σύγκληση και συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας για την πυρκαγιά στο Παπίκιο, καταγγέλλει η παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”, μετά την έκδοση σχετικού δελτίου Τύπου από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει δηκτικά:

“Ουδέποτε εστάλη πρόσκληση για έκτακτη σύγκληση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Ροδόπης με αφορμή την πυρκαγιά στο Παπίκιο Όρος που μαίνεται εδώ και δεκατρείς ημέρες και μπήκε ήδη και στη Βουλγαρία.

Αυτό προκύπτει από σημερινή ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ του επικεφαλής ης παράταξης και μέλους του ΣΟΠΠ Ροδόπης, Κώστα Κατσιμίγα, και της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ.

Φυσικά η είδηση της σύγκλησης του ΣΟΠΠ Ροδόπης παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου και του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγου Χρήστου Λαμπρή, δεν υπήρξε εφεύρημα των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ της Περιφέρειάς μας, αλλά γνωστοποιήθηκε από το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, Νίκου Τσαλικίδη.

Το γεγονός αποδεικνύει περίτρανα την προχειρότητα και την έλλειψη σοβαρότητας με την οποία αντιμετώπισε την πυρκαγιά η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, η οποία παρέμεινε απλός θεατής για αρκετές ημέρες μέχρι που η φωτιά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Οι Βούλγαροι βρίσκονται ήδη σε απόγνωση και ψάχνουν μάταια να βρουν διαύλους επικοινωνίας με την ελληνική πλευρά, πράγμα που γινόταν με μεγάλη επιτυχία μέχρι το όχι και τόσο μακρινό, 2014. Γιατί άραγε;

Βροχή προβλέπεται το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Αναμένουμε την έκδοση Δελτίου Τύπου με το οποίο η Διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και ο κ. Τσαλικίδης θα μας γνωρίζουν ότι η βροχή έρχεται κατόπιν ενεργειών τους…”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood