Αναβαθμίζεται η online διαδικασία κρατήσεων για τις εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής

Η Χριστουγεννιάτικη συναυλία των Φραγκούλη-Περρή προσέλκυσε περισσότερους από 6.000 μοναδικούς χρήστες συνολικά!
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 3

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ευχαριστεί θερμά το κοινό της περιοχής για την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον του να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής.

Το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον εκφράστηκε έντονα και για την κορυφαία εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Μεγάρου, τη συναυλία “Be Our Guest” με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, η οποία προσέλκυσε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κράτησης θέσεων περισσότερους από 6.000 μοναδικούς χρήστες συνολικά!

Κατά το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 10 το πρωί, η ταυτόχρονη είσοδος 3.700 περίπου χρηστών οδήγησε σε άμεση εξάντληση των διαθέσιμων 650 θέσεων και συνεπακόλουθα σε αδυναμία ικανοποίησης όλων των ενδιαφερομένων.

“Αυτό δυστυχώς δημιούργησε σε ορισμένους λανθασμένες εντυπώσεις”, τονίζεται από τους διοργανωτές, οι οποίοι διαβεβαιώνουν οτι “η κράτηση θέσεων για τις εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι μια αυτοματοποιημένη και διαφανής διαδικασία”.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν, αυτή η διαδικασία μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, γι΄ αυτό και θα πραγματοποιηθεί περαιτέρω αναβάθμιση του ηλεκτρονικού συστήματος με ταυτόχρονη προσθήκη και επιπλέον υπηρεσιών όπως για παράδειγμα η υποχρέωση ηλεκτρονικής ακύρωσης για την επαναδιάθεση των κενών θέσεων, η τήρηση λίστας αναμονής, η δυνατότητα επιλογής θέσεων, κ.ά.

“Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το γεγονός της μεγάλης αποδοχής των εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής από τους συμπολίτες μας”, υπογραμμίζουν οι διοργανωτές, και ευχόμενοι εγκάρδια σε όλους “Καλές Γιορτές”, προαναγγέλλουν οτι και τη νέα περίοδο το  πρόγραμμα εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας και με τη συμμετοχή, τόσο τοπικών σχημάτων όσο και καλλιτεχνών πανελλήνιας εμβέλειας.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood