Για…τρίτη (!) φορά μέσα σε έναν περίπου μήνα, η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Θράκη παίρνει αναβολή.

Ενώ οι πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα μιλούσαν για “κλειδωμένη” επίσκεψη την προσεχή Κυριακή 24 του μηνός, εντούτοις και αυτή τη φορά ο προγραμματισμός μεταβάλλεται.

Αυτή τη φορά γίνεται επίκληση στις μετεωρολογικές προβλέψεις περί επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, και η επίσκεψη τοποθετείται πλέον στις πρώτες μέρες του Μαρτίου, με την 3η του μήνα να φέρεται ως η πιθανότερη ημερομηνία έλευσης του αρχηγού της ΝΔ.

Το…ιστορικό των αναβολών της επίσκεψης

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επρόκειτο να βρεθεί στην περιοχή πριν από έναν περίπου μήνα. Εν συνεχεία ο προγραμματισμός έκανε λόγο για περιοδεία στις αρχές του Φεβρουαρίου. Η τελευταία πληροφόρηση τοποθετούσε την παρουσία του σε Ροδόπη και Έβρο τουλάχιστον, κατά το τριήμερο 23-25 του μηνός, με πιθανότερη ημερομηνία έλευσής του στην Κομοτηνή, την 25η του μήνα. Τελικώς είχε “κλειδώσει” ως μονοήμερη επίσκεψη σε Ροδόπη και Ξάνθη για την Κυριακή 24/2, ωστόσο η νέα εξέλιξη μεταθέτει και πάλι σε μεταγενέστερο χρόνο την παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην περιοχή.

Μάλιστα «γαλάζιες» πηγές ανέφεραν πως μετ’ επιτάσεως στην ατζέντα του κ. Μητσοτάκη βρίσκονται θέματα υποψηφιοτήτων στην αυτοδιοίκηση με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει δεδομένου του διαμορφούμενου τοπικού πολιτικού σκηνικού.