Ανακοίνωση του ΚΚΕ ΑΜ-Θ για τους μεθυσμένους Αμερικανούς στρατιώτες

"ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ… ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ".
8C7648DE-2B4E-4E49-992A-9083BF0D8CE4

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης, αναφέρει:

“Για όσους ακόμα επιμένουν να επικαλούνται την «ανάπτυξη» και τα «οφέλη» που θα φέρει στην περιοχή μας η παρουσία των ΑμερικανοΝΑΤΟϊκών μακελάρηδων, παραθέτουμε τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών στα Χανιά από τις πρώτες κιόλας ώρες της έλευσης του αεροπλανοφόρου “G. Bush”:

Μεθυσμένος Αμερικανός εισέβαλε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων την ώρα που προπονούνταν δεκάδες παιδιά και νέοι, ξερνούσε εδώ κι εκεί, ενώ χτύπησε και μια γυναίκα που βρέθηκε στον δρόμο του πέφτοντας πάνω της. Παράλληλα, στο κέντρο της πόλης επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο από τα λεωφορεία που μετέφεραν τους Αμερικανούς, ενώ το βράδυ, επίσης μεθυσμένοι στρατιώτες γέμισαν το λιμάνι, και πάλι ξερνώντας και τρεκλίζοντας εδώ κι εκεί, πέφτοντας πάνω σε “ατυχείς” περαστικούς, ξεκινώντας καυγάδες μεταξύ τους. Και δεν σταμάτησαν εκεί. Αμερικανοί στρατιώτες έπαιρναν τη δόση τους σε κοινή θέα στο κέντρο της πόλης (!), ενώ με περίσσιο θράσος Αμερικανός στρατιώτης άρχισε στις μπουνιές γυναίκα που παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά τους!

Η τραμπούκικη συμπεριφορά των Αμερικανών κάθε φορά που πατάνε το πόδι τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, με ανάλογα περιστατικά και στην Αλεξανδρούπολη, αναδεικνύει την μπόχα, εκτός από τους κινδύνους της εμπλοκής της χώρας μας και του λαού στα πολεμικά σχέδια Η.Π.Α.–ΝΑΤΟ–Ε.Ε.

Με τον πόλεμό τους με τη Ρωσία να μαίνεται στην Ουκρανία, και τις απειλές να κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας, πάει πολύ κάποιοι να επιμένουν στο «καλώς ήρθε το δολάριο»! Τα ματωμένα δολάρια δεν μπορούν να εξαγοράσουν ούτε τη σιωπή ούτε την ανοχή του λαού!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood