Ανακοίνωση συμπαράστασης Αστυνομικών Ροδόπης προς τους συναδέλφους τους που επιχειρούν στις Καστανιές

"Αστυνομικές δυνάμεις και στρατός επιχειρούν με θάρρος, αυτοσυγκράτηση και αυτοπεποίθηση, ώστε να αποτρέψουν επιχείρηση εισβολής μεγάλου αριθμού «μεταναστών», κατόπιν ανοίγματος των συνόρων από την τουρκική πλευρά και οργανωμένη προώθηση τους προς την ελληνική μεθόριο".
ΕΑΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τα γεγονότα στον τελωνειακό σταθμό των Καστανιών και Κήπων του Έβρου. Αστυνομικές δυνάμεις και στρατός επιχειρούν με θάρρος, αυτοσυγκράτηση και αυτοπεποίθηση, ώστε να αποτρέψουν επιχείρηση εισβολής μεγάλου αριθμού «μεταναστών», κατόπιν ανοίγματος των συνόρων από την τουρκική πλευρά και οργανωμένη προώθηση τους προς την ελληνική μεθόριο.
Νιώθουμε την ανάγκη από την ακριτική Θράκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας που έχουν προστρέξει ακόμα και εθελοντικά να στελεχώσουν τις Διμοιρίες Υποστήριξης από Αθήνα αλλά κι από την υπόλοιπη Ελλάδα στην πρώτη γραμμή, παρ’ όλο που πολλοί από αυτούς δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν από την προηγούμενη δύσκολη αποστολή τους, όπως πληροφορούμαστε. Είμαστε ευγνώμονες!
Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας που άφησαν για άλλη μια φορά τις οικογένειές τους και τα σχέδια για ένα όμορφο τριήμερο, προτάσσοντας την υπηρεσιακή τους συνείδηση και το εθνικό συμφέρον πάνω απ’ όλα.
Είμαστε σε επικοινωνία με τα μέλη μας αλλά και με τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης-Έβρου για κάθε περίπτωση στην οποία θα μπορούσαμε να φανούμε χρήσιμοι εν αναμονή των πολιτικών εξελίξεων και την ευχή όλων για εκτόνωση της κατάστασης.
Καλή δύναμη!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood