Σε ανακοίνωσή του το κομμωτήριο “In Hair Gallery Macharidou” Κομοτηνής, προς έγκυρη ενημέρωση πελατών, εργαζομένων, συνεργατών και του ευρέως κοινού, αναφέρει:
“H επιχείρηση κομμωτηρίου με επωνυμία IN HAIR GALLERY MACHAIRIDOU, πιστή στις αρχές της που προβλέπουν την υγιή και ασφαλή λειτουργία της έναντι των εργαζομένων και των πελατών της, λόγω εμφάνισης επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19 αναστέλλει την λειτουργία της προσωρινά.
Ακολουθώντας πιστά όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, και συμμορφούμενη με τις οδηγίες της Δ/σης Υγείας Ροδόπης, θα προβεί στην απολύμανση όλων των χώρων και τμημάτων της επιχείρησης.
Επειδή βασική προτεραιότητα παραμένει η υγεία των πελατών της, η επαναλειτουργία της επιχείρησης θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια και διαφάνεια, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Η επιχείρηση IN HAIR GALLERY διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές ότι θα συνεχίσει να τηρεί τα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφάλειας, βάσει των υποδείξεων των αρμόδιων αρχών.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση”.