Ανακοίνωση αστυνομικών Ροδόπης-Ξάνθης-Καβάλας για τη μείωση σε 30€ του ποσού διανυκτέρευσης

"Ό,τι σπέρνετε θα θερίσετε!".
IASMOS-1-768x576

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, αναφέρουν:

“ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ…

Διανύοντας τις κατανυκτικές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, η Πολιτική ηγεσία του Σώματος εν κρυπτώ και με πρακτικές του «κλέφτη» κατέθεσε προς ψήφιση τροπολογία ισοπεδώνοντας το ύψος της διανυκτέρευσης του αστυνομικού προσωπικού, δείχνοντας περίτρανα την έλλειψη εκτίμησης και σεβασμού της σε εμάς τους Έλληνες αστυνομικούς και στο έργο μας. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σκοπός τους είναι η οικονομική εξαθλίωση του Έλληνα αστυνομικού τον οποίο θέλουν φτωχό και εξαρτημένο «χωροφύλακα», και όχι αξιοπρεπή και ισότιμο εργαζόμενο στον δημόσιο τομέα. Το αγαθό της ασφάλειας που τόσο κόπτονται δήθεν να εξασφαλίσουν και να προσφέρουν στον Έλληνα πολίτη, μένει πάλι στα λόγια και δεν αποδεικνύεται με πράξεις.

Μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ήρθαν και νομοθέτησαν, πράττοντας επιτέλους τα αυτονόητα δηλαδή, εναρμονίζοντας τα έξοδα διανυκτέρευσης για την εκτός έδρας διαμονή για τους αστυνομικούς, σε ποσά που όλος ο δημόσιος τομέας εδώ και χρόνια ελάμβανε… Ξαφνικά, και με γελοία δικαιολογία, έρχονται αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα την Ημέρα εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, να εξευτελίσουν το ποσό και να το ορίσουν σε 30 ευρώ ανά διανυκτέρευση, όταν όλοι γνωρίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να διαμείνει με αυτά τα χρήματα σε κανένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο, παρά μόνο να νοικιάσουν παγκάκια σε πλατείες των Δήμων όπου αποσπώνται…!

Επειδή όμως ζείτε και σε μια γυάλινη σφαίρα, καθώς ποτέ σας προφανώς δεν χρειάστηκε να αναζητήσετε ξενοδοχείο για να διαμείνετε προς εκτέλεση υπηρεσίας, ή και εκεί που μείνατε, ποτέ σας δεν πληρώσατε από την τσέπη σας, ερχόμαστε εμείς οι “κοινοί θνητοί” να σας γνωρίσουμε ότι κανένα ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας δεν θα σας δεχόταν με 30 ευρώ το βράδυ. Το κόστος ζωής κύριοι τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευτεί και ο Έλληνας αστυνομικός πολλές φορές πρέπει να συμπληρώσει το εισόδημά του για να εξασφαλίσει σε αυτόν και την οικογένεια του τα αυτονόητα. Δεν σας είδαμε να κόπτεστε ιδιαίτερα όταν μόλις πριν λίγες μόλις μέρες συνάδελφός μας έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να συγκεντρώσει χρήματα για να πληρώσει τις υποχρεώσεις του.

Όσο για τη διαχείριση του αστυνομικού προσωπικού, καλύτερα ας μη μιλήσουμε, αλλά μας αναγκάζετε να σας καλέσουμε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να μετρήσετε για μία φορά έστω τους αστυνομικούς που απασχολείτε όλοι σας για τη δική σας εικόνα και το “εγώ” σας! Υπάρχουν αστυνομικές Υπηρεσίες που υπολειτουργούν… συνάδελφοι που δουλεύουν ξεπερνώντας τα όριά τους… αλλά εσείς σφυρίζετε αδιάφορα και ας λέτε πως μέλημά σας είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητας. Εσείς όμως αδιαφορώντας συνεχίζετε να κάνετε αυτό που πάντα κάνατε τέλεια: μετακυλύετε το πρόβλημα σε άλλες νευραλγικές Υπηρεσίες λύνοντας προσωρινά το ένα πρόβλημα και δημιουργώντας άλλα τόσα…

Κύριοι, επιτέλους, σεβαστείτε τον Έλληνα αστυνομικό και πράξτε αναλόγως. Καλή Ανάσταση και ραντεβού στον δρόμο, εκεί που θα δείτε την πραγματική οργή μας αν δεν φροντίσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να υλοποιήσετε τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας προς εμάς τους Έλληνες αστυνομικούς και τις οικογένειές μας.

Την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ τη θυμόσαστε, ή ξεχάσατε τις υποσχέσεις σας…;;; Σ’ αυτή την περίπτωση να σας θυμίσουμε πως Ό,ΤΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ!!!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood