Την απόφασή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Αναγέννησης με επικεφαλής τον νυν περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, μετά και από μια ακο΄μη συνάντηση που είχε μαζί του, γνωστοποίησε πριν λίγα λεπτά το γνωστό στέλεχος της ΝΔ με μακρά πολιτική διαδρομή, Κώστας Ναλμπάντης.
Συγκεκριμένα, στη λιτή του δήλωση, ανέφερε:
“Με αίσθημα ευθύνης απάντησα θετικά στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης. Προχωράμε μαζί για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και τη Ροδόπη”.
Από τη μεριά του ο Χρ. Μέτιος δήλωσε:
“Καλωσορίζουμε στην Περιφερειακή Αναγέννηση τον καλό φίλο και έμπειρο αυτοδιοικητικό Κώστα Ναλμπάντη. Οι γνώσεις του πάνω στα θέματα της περιοχής θα είναι πολύτιμες για το έργο μας στη Ροδόπη”.