Αν. Βαφειάδης: “Απαιτείται συλλογικότητα για θετικές αλλαγές στον νομό μας στο επίπεδο της προσέλκυσης τουριστών”

"Βρισκόμαστε ακόμη στα "σπάργανα" της εξωστρέφειας και των  τουριστικών πολιτικών".
Screenshot_834

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση HORECA–Greece, με μεγάλη προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) που σκοπό έχει μια καλύτερη Εστίαση κατά τη σχετική ανακοίνωση.

Mε δράσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να ενημερωθούν για θέματα του κλάδου, και με συμμετοχές και παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση της εστίασης και τουριστικά.

Το παρών έδωσε και το Σωματείο Ζυθεστιατόρων Κομοτηνής & Περιφέρειας δια του Προέδρου του και Οικονομικού Επόπτη της Π.Ο.Ε.Σ.Ε., Ανέστη Βαφειάδη ο οποίος παρακολούθησε και τη σχετική ημερίδα με χρήσιμα συμπεράσματα για τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων και τα φορολογικά.

“Γενική αποτίμηση είναι ότι τοπικά βρισκόμαστε ακόμη στα “σπάργανα” της εξωστρέφειας και των  τουριστικών πολιτικών“, σημειώνει ο κ.Βαφειάδης, και προσθέτει: “Τα εμπόδια για τη χρηματοδότηση είναι πολλαπλάσια των διαθέσιμων κεφαλαίων, και συνιστά πρόκληση δυσκολιών το 2024, φορολογικά, με τον νέο νόμο”.

Καταλήγοντας ο κ. Βαφειάδης τονίζει: “Απαιτείται συλλογικότητα, μαζικότητα, από όλους μας, για θετικές αλλαγές στον χώρο και στον νομό μας, στο επίπεδο της επισκεψιμότητας και προσέλκυσης τουριστών”.

Αν. Βαφειάδης: "Απαιτείται συλλογικότητα για θετικές αλλαγές στον νομό μας στο επίπεδο της προσέλκυσης τουριστών" Αν. Βαφειάδης: "Απαιτείται συλλογικότητα για θετικές αλλαγές στον νομό μας στο επίπεδο της προσέλκυσης τουριστών"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood