Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έλυσε το πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου

Μανώλης Ταπατζάς: "Όπως υποσχεθήκαμε, ενεργήσαμε με γρήγορα αντανακλαστικά για τους αγρότες μας και έτσι θα συνεχίσουμε".
Ταμιευτήρας-αντλιοστάσια Ν.Σιδηροχωρίου μετά τις παρεμβάσεις της Π.Ε. Ροδόπης (1)

Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης, σε αγαστή συνεργασία με τη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έλυσε το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου, ο οποίος είναι πλέον στη διάθεση των αγροτών με επαρκή αποθέματα νερού για τις καλλιέργειές τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Μανώλης Ταπατζάς δήλωσε σχετικά: «Σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Χριστόδουλο Τοψίδη, όπως υποσχεθήκαμε στους αγρότες μας, ενεργήσαμε με γρήγορα αντανακλαστικά για να μη χαθεί η νέα καλλιεργητική περίοδος. Με τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Ροδόπης έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις και δόθηκε λύση σε ένα μείζον πρόβλημα για τους αγρότες μας, όπως είχαμε δεσμευτεί στις επαφές που είχαμε το προηγούμενο διάστημα. Ο πρωτογενής τομέας είναι πυλώνας ανάπτυξης για τη Ροδόπη και εμείς ως διοίκηση θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενέργεια που στόχο έχει τη στήριξη των αγροτών μας. Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας με γνώμονα την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος».

Υπενθυμίζεται ότι το πρόβλημα είχε εντοπιστεί στις εγκαταστάσεις των αντλιοστασίων όπου είχε διαπιστωθεί πλήθος κτιριακών καταστροφών και οτι είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας οι τρεις από τις τέσσερις αντλίες με συνέπεια την έλλειψη νερού στον ταμιευτήρα.

Ο κ. Ταπατζάς είχε επισκεφθεί σε διάστημα λίγων ημερών τουλάχιστον δύο φορές την περιοχή και είχε συνομιλήσει με τους αγρότες συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Ροδόπης Χρύσα Τσιλιγγίρη.

Άμεσα έγινε η επισκευή των αντλιών ενώ ταυτόχρονα έγινε ο καθαρισμός του καναλιού 150 μέτρων που συνδέει τον Λίσσο ποταμό με τις δεξαμενές των αντλιοστασίων, παρεμβάσεις με τις οποίες δόθηκε λύση στο πρόβλημα.

Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έλυσε το πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έλυσε το πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έλυσε το πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έλυσε το πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έλυσε το πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου Η άμεση παρέμβαση της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης έλυσε το πρόβλημα έλλειψης νερού στον ταμιευτήρα Νέου Σιδηροχωρίου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood