ΑΜ-Θ | Σε ψήφο κατά συνείδηση αφού σταθμίσουν όλα τα δεδομένα, καλεί τους ψηφοφόρους της η παράταξη του ΠΑΣΟΚ

Ποιο αποτέλεσμα ευνοεί και ποιο όχι, το ΠΑΣΟΚ, στον β΄ γύρο των Περιφερειακών εκλογών στην ΑΜ-Θ.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εν όψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, όπου αναμετρώνται ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος του οποίου η παράταξη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, και ο “γαλάζιος αντάρτης” Τάκης Τοψίδης με την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”, η παράταξη που στον πρώτο γύρο στήριξε το ΠΑΣΟΚ, “Μαζί για την Αλλαγή”, και η οποία θα χάσει τη μία από τις τρεις έδρες που έχει εκλέξει – του Έβρου, συγκεκριμένα – αν τελικά επικρατήσει ο κ. Τοψίδης, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τους ψηφοφόρους της να ψηφίσουν κατά συνείδηση αφού σταθμίσουν όλα τα δεδομένα προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Εν όψει του δεύτερου γύρου των Περιφερειακών εκλογών, καλούμε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή είναι προς όφελος της δημοκρατίας. Η αυτοδιοίκηση είναι η πιο άμεση μορφή δημοκρατίας και πρέπει να βγει ενισχυμένη.

Όσον αφορά το μείζον θέμα που μας ρωτάνε όλοι, η άποψη μας είναι ξεκάθαρη: ψήφος κατά συνείδηση. Δεν έχουμε το δικαίωμα απέναντι στους ψηφοφόρους μας αλλά και απέναντι στη δημοκρατική μας συνείδηση να δίνουμε κατευθύνσεις. Δεν είναι στην πολιτική μας κουλτούρα κάτι τέτοιο. Οι πολίτες, αφού σταθμίσουν όλα τα δεδομένα θα αποφασίσουν οι ίδιοι ποιος θέλει να έχει στα χέρια του το τιμόνι της Περιφέρειάς μας.

Ευχαριστούμε όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και θα προσπαθήσουμε να τους εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood