Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Αφίχθησαν δύο PZL – Έρχονται και δύο ελικόπτερα Kamov

Το μήνυμα του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχου Δαδούδη, προς πυροσβέστες και πολίτες, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ PZL

Την άμεση συνδρομή δύο αεροσκαφών τύπου PZL και δύο ελικοπτέρων Kamov μεσαίου τύπου, θα έχουν αυτό το καλοκαίρι οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στην απευκταία περίπτωση πυρκαγιάς.

Τα PZL αφίχθησαν σήμερα και θα βρίσκονται stand by στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, ενώ περί το τέλος Ιουνίου αναμένονται και τα ελικόπτερα, τα οποία θα βρίσκονται σε ετοιμότητα, ένα στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης και το άλλο στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης.  
“Τα εν λόγω εναέρια μέσα πυρόσβεσης θα προσθέσουν δυνάμεις και θα προσφέρουν τα μέγιστα στην προσπάθειά μας να διαφυλάξουμε το περιβάλλον και τον δασικό πλούτο της της Περιφέρειάς μας όσο το δυνατόν ανέπαφα”, σημειώνει ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, απευθύνοντας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, μήνυμα τόσο προς τους άνδρες του Σώματος όσο και προς τους πολίτες: Προς το προσωπικό εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ προκαταβολικά γιατί γνωρίζω εκ των προτέρων ότι θα πράξει στο μέγιστο και στο ακέραιο το καθήκον του όπως πάντα. Στους πολίτες επιθυμώ να συστήσω ενημέρωση και πιστή τήρηση των οδηγιών και των κανόνων. Η συνεργασία των πολιτών είναι και αναγκαία και απαραίτητη προκειμένου να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας ως κεντρικός πυλώνας της Πολιτικής Προστασίας: τη διαφύλαξη και προστασία του περιβάλλοντος“.
Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Αφίχθησαν δύο PZL - Έρχονται και δύο ελικόπτερα Kamov
Ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood