Από τη ΔΚΕΠΠΑΚ ανακοινώνεται ότι σχετικά με κάποιες από τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Η παράσταση των Dromocosmicas την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ., σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί από το δημοτικό πάρκο της Αγίας Παρασκευής στο Ίδρυμα Παπανικολάου.
  • Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ η παράσταση των μαθητικών τμημάτων του θεατρικού Εργαστηρίου “Επί σκηνής” με τίτλο “Χριστούγεννα σε τέσσερις πράξεις”, θα αρχίσει στις 20:00 αντί στις 19:30 που ήταν προγραμματισμένη.
  • Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 19:00, στη σκηνή του Μαγεμένου Πάρκου θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί στο Ίδρυμα Παπανικολάου.
  • To Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία, το τμήμα πλεξίματος του συλλόγου “Φιλοτέχνες” πλέκει σκουφάκια, κασκόλ, γάντια και κάλτσες και τα κρεμάνε στα δέντρα της πλατείας για να τα πάρουν οι άποροι της πόλης για να ζεσταθούν το χειμώνα. Παράλληλα το τμήμα της χορωδίας ψέλνει Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, ενώ τα παιδάκια του συλλόγου (και όχι μόνο) ζωγραφίζουν Χριστουγεννιάτικα δεντράκια και στολίδια. Τέλος το τμήμα λάτιν θα χορέψει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς παρασύροντας στο κέφι μικρούς και μεγάλους.
  • Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου ματαιώνεται οριστικά η κοινή εμφάνιση των φιλαρμονικών Δοξάτου και Κομοτηνής.
  • Η εμφάνιση των Μωμόγερων από την Κοζάνη, τη Χρυσούπολη, το Θρυλόριο και την Κομοτηνή, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από διάφορα σημεία της πόλης και θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία.