Από τη ΔΚΕΠΠΑΚ ανακοινώθηκε ότι σχετικά με κάποιες από τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, ισχύουν τα ακόλουθα:

  • H εκδήλωση “Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή/Εργαστήρι παρασκευής σποροσβόλων (που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και αναβλήθηκε λόγω καιρού), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.
  • Η εκδήλωση Κάλαντα Ελλάδος & Χοροί της Θράκης, με τον Πολιτιστικό-Χορευτικό  Σύλλογο Θρακών Κομοτηνής και τη συμμετοχή της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Απαλού Έβρου (που επρόκειτο να γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και αναβλήθηκε λόγω καιρού), θα γίνει την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.
  • H συναυλία με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα (που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Ίδρυμα Παπανικολάου.
  • Οι δύο παιδικές παραστάσεις της ομάδας “Redicolo” με τις γιγαντιαίες μαριονέτες, που είναι προγραμματισμένες για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη σκηνή του Μαγεμένου Πάρκου, θα γίνουν τελικά στο Πολιτιστικό Κύτταρο ΡΕΞ, με το ακόλουθο πρόγραμμα: -Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. η παράσταση «Ρομπέν των Δασών», -Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. η παράσταση «Πινόκιο». Υπενθυμίζεται πως και στις δύο παραστάσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.