Αλεξανδρούπολη | Το ΔΠΘ φιλοξενεί την 105η Σύνοδο των Πρυτάνεων

Ξεκίνησε σήμερα στο ξενοδοχείο Astir|Egnatia της Αλεξανδρούπολης η 105η Σύνοδος των Πρυτάνεων.
ΜΟΔΥ 1

Στις εργασίες συμμετέχουν μέλη των διοικήσεων των ελληνικών πανεπιστημίων.

Κατά την έναρξη των συνεδριάσεων πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα δύο συναντήσεις:

  • Στην αίθουσα “Άβδηρα”, έλαβε χώρα η 85η Συνάντηση των Προϊσταμένων των Μονάδων Οικονομικής & Διοικητικής Υποστήριξης (Μ.Ο.Δ.Υ.) των Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων & Έρευνας (ΕΛ.Κ.Ε.) των Α.Ε.Ι. υπό την προεδρία του Αντιπρύτανη Έρευνας & Καινοτομίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή, Γεώργιου Μπρούφα. Τα συμπεράσματα της Συνάντησης θα συζητηθούν στη συνεδρίαση των Προέδρων των Ε.Λ.Κ.Ε. την Τετάρτη 17 Απριλίου.
  • Στην αίθουσα “Σαμοθράκη”, πραγματοποιήθηκε η 6η Συνάντηση Στελεχών των Εταιρειών Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας (Ε.Α.Δ.Π.) των Α.Ε.Ι. υπό την προεδρία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ε.Α.Δ.Π. του Δ.Π.Θ., Καθηγητή, Παράσχου Μελίδη. Στόχος της Συνάντησης αποτέλεσε η δικτύωση των στελεχών των Ε.Α.Δ.Π. μεταξύ τους και η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών στη διαχείριση της περιουσίας των Α.Ε.Ι. Τα πορίσματα της Συνάντησης θα προωθηθούν στη Σύνοδο των Πρυτάνεων, προκειμένου, εφόσον υιοθετηθούν, να γίνουν κατάλληλες ενέργειες προς το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού.

Κατά την έναρξη των εργασιών των δύο Συναντήσεων έγινε ευχαριστήρια αναφορά στους υποστηρικτές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στον “Μεγάλο Χορηγό”, την τράπεζα Alpha Bank, και στον “Χρυσό Χορηγό”, την εταιρεία “O.T.S. Υπηρεσίες Ανοιχτής Τεχνολογίας Α.Ε.”.

Αλεξανδρούπολη | Το ΔΠΘ φιλοξενεί την 105η Σύνοδο των Πρυτάνεων Αλεξανδρούπολη | Το ΔΠΘ φιλοξενεί την 105η Σύνοδο των Πρυτάνεων Αλεξανδρούπολη | Το ΔΠΘ φιλοξενεί την 105η Σύνοδο των Πρυτάνεων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood