Αλεξανδρούπολη | Συνάντηση Τοψίδη – Σχοινά

Μαργαρίτης Σχοινάς: «Η αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι πλέον διακριτή».
ff49abc8-eb9f-4499-a04b-2c6b2be5f8fe

Τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά, υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Ο κ. Τοψίδης περιέγραψε σε αδρές γραμμές τον σχεδιασμό της διοίκησής του για την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε η επιδιωκόμενη ανάπτυξη να είναι ισόρροπη μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων και ανάλογη με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε μίας. Παράλληλα ο Περιφερειάρχης σημείωσε την ανάγκη να παραμένει αυξημένο το αίσθημα ασφάλειας στον Έβρο και στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας, με τη συνλεργεια και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς η Περιφέρεια ΑΜ-Θ αποτελεί σύνορό της.

Ο κ. Σχοινάς εξέφρασε την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφει για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και επεσήμανε ότι «στη Θράκη τέμνονται όλες οι ανθρωποκεντρικές πολιτικές» που ως εκ της θέσης του υπηρετεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ακόμη υπογράμμισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ως εκ του ρόλου της ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική των κρατών–μελών, ενώ παρατήρησε ότι «η αναπτυξιακή προοπτική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι πλέον διακριτή».

Για τον κ. Σχοινά αυτή ήταν η τέταρτη επίσκεψή του στη Θράκη με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και η πρώτη συνάντησή του με τον κ. Τοψίδη μετά την εκλογή του δεύτερου ως Περιφερειάρχη. Αμφότεροι, δε, εξέφρασαν την επιθυμία να την επαναλάβουν.

Αλεξανδρούπολη | Συνάντηση Τοψίδη - Σχοινά Αλεξανδρούπολη | Συνάντηση Τοψίδη - Σχοινά Αλεξανδρούπολη | Συνάντηση Τοψίδη - Σχοινά Αλεξανδρούπολη | Συνάντηση Τοψίδη - Σχοινά Αλεξανδρούπολη | Συνάντηση Τοψίδη - Σχοινά

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood