Αλεξανδρούπολη | Ημερίδα για τις μεταφορές επικίνδυνων εμπορευμάτων

Η ασφάλεια της μεταφοράς και διαχείρισης των επικίνδυνων εμπορευμάτων - αποβλήτων, είναι το ζητούμενο της ημερίδας που διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης με θέμα «Διαχείριση, διακίνηση, ασφάλεια και μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων - αποβλήτων στην Ελλάδα» στο πλαίσιο του «Περιφερειακού Σχεδίου Δράσης Μεταφορών και Επικοινωνιών έτους 2023».
Screenshot_1029

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 12/07/23 στις 9:30 π.μ. στην αίθουσα “Αλέξανδρου Κρίτη” στο Νομαρχείο (3ος όροφος).

Κύριος στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τη μεταφορά, τη σχετική συσκευασία, φόρτωση, πλήρωση ή εκφόρτωση επικίνδυνων εμπορευμάτων οδικώς, για την ασφαλή μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων και την αποφυγή κινδύνων εγγενών σε τέτοιες δραστηριότητες και για τον ρόλο των Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων στις μεταφορές αυτές.

Στην ημερίδα καλούνται να προσέλθουν και όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και υπάλληλοι που συμμετέχουν στους ελέγχους των οδικών μεταφορών επικίνδυνων εμπορευμάτων ADR, προκειμένου να αντιμετωπίζουν ικανοποιητικά την πολυπλοκότητα των ελέγχων αλλά και τυχόν τροχαία ατυχήματα ή πυρκαγιές που μπορεί να προκληθούν κατά την μεταφορά ADR.

Κύριο μέλημα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είναι οι οδικές μεταφορές και η διαχείριση των επικίνδυνων εμπορευμάτων να γίνονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για την προστασία όλων, προσώπων, ιδιοκτησιών και περιβάλλοντος.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood