Άλαν Μακόφσκι: “Ο Μπάιντεν θα αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων στις 24 Απριλίου”

"Δεν θα βελτιωθούν οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας χωρίς απόσυρση των S-400".
Screenshot_1442

Για τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, για τους S-400, αλλά και για το τηλεφώνημα που τόσους μήνες μάταια περιμένει ο Ερντογάν από τον Μπάιντεν, μίλησε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο OPEN, ο Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής Άλαν Μακόφσκι.

«Πιστεύω ότι το νούμερο ένα ζήτημα για τις ΗΠΑ είναι οι S-400. Θεωρώ ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες λειτουργικές λύσεις, όπου οι S-400 θα μπορούσαν να αποθηκευτούν κάπου υπό την παρακολούθηση των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο να βελτιωθούν οι αμερικανοτουρκικές σχέσεις χωρίς η Τουρκία να αποσύρει τους S-400», τόνισε.

Άλαν Μακόφσκι: "Ο Μπάιντεν θα αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων στις 24 Απριλίου"«Πιστεύω ότι ο Μπάιντεν προσπαθεί να δείξει ότι η εποχή των στενών προσωπικών σχέσεων μεταξύ του Ερντογάν και του προέδρου των ΗΠΑ  έχει τελειώσει, και ο Μπάιντεν προσπαθεί να κάνει θεσμικές τις σχέσεις μεταξύ τους. Με τον Τραμπ ως πρόεδρο, ο Ερντογάν σήκωνε το τηλέφωνο και τον καλούσε όποτε ήθελε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε γίνει “υπάλληλος γραφείου της Τουρκίας”», σημείωσε ακόμη.

Άλαν Μακόφσκι: "Ο Μπάιντεν θα αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων στις 24 Απριλίου"Ο ίδιος προεξοφλεί, μάλιστα, πως ο Αμερικανός πρόεδρος θα προχωρήσει άμεσα και στην αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων. «Αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα ναι! Και μάλλον θα το δούμε να γίνεται στις 24 Απριλίου. Το Κογκρέσο έχει ήδη αναγνωρίσει τη γενοκτονία των Αρμενίων πριν δύο χρόνια. Θα μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση αν ο Μπάιντεν, δεν την αναγνώριζε», εκτίμησε χαρακτηριστικά.

Άλαν Μακόφσκι: "Ο Μπάιντεν θα αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων στις 24 Απριλίου"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood