Αλάν Κουγιού και Ήφαιστο επισκέφθηκαν Λαφτσή-Χατζηγεωργίου

Αλάν Κογιού και Ήφαιστο επισκέφθηκαν Λαφτσή-Χατζηγεωργίου.
IMG_1904

Τους οικισμούς του Αλάν Κογιού-Τέρμα Αδριανουπόλεως και Ηφαίστου, επισκέφθηκαν η υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηνής, επικεφαλής της “Πολη-τικής Ανατροπής”, Ελένη Λαφτσή, και η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Απευθυνόμενη στους κατοίκους του Αλάν Κογιού η κ. Λαφτσή τόνισε ότι δεν τιμά κανέναν η κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο οικισμός, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης τόσων συμπολιτών μας, λίγες μόνο εκατοντάδες μέτρα από το κέντρο της πόλης. Προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό μας ανέφερε χαρακτηριστικά η υποψήφια Δήμαρχος, σημειώνοντας ότι αποτελεί την “μαύρη τρύπα” όλου του Δήμου για την οποία οφείλουμε όλοι να δείξουμε άμεσα το ενδιαφέρον μας. Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο θέμα της μετεγκατάστασης του οικισμού, που εκκρεμεί για παρά πολλά χρόνια, κάνοντας λόγο για μεγάλες ευθύνες της Δημοτικής Αρχής.

Αλάν Κουγιού και Ήφαιστο επισκέφθηκαν Λαφτσή-ΧατζηγεωργίουΣτην κ. Λαφτσή και την κ. Χατζηγεωργίου, οι κάτοικοι έδειξαν διάφορα σημεία του οικισμού, εκφράζοντας την αγωνία τους να υπάρξουν άμεσες λύσεις. Ενώ παράλληλα δεν έκρυψαν τα αισθήματα ικανοποίησης από την κοινωνική πολιτική που ασκείται σήμερα από την κυβέρνηση. Στη  συνέχεια η κ. Χατζηγεωργίου και η κ. Λαφτσή επισκέφθηκαν τον οικισμό του Ηφαίστου, όπου έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από εκατοντάδες συγκεντρωμένους που ανέμεναν για πολλή ώρα. Η υποψήφια Δήμαρχος μίλησε στους κατοίκους για την ανάγκη της μόρφωσης των παιδιών του οικισμού, που δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού, όπως είπε. Την ανάγκη να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής στον οικισμό με καλύτερη καθαριότητα, τη βελτίωση της κατάστασης των δρόμων και του φωτισμού της περιοχής. Η κ. Λαφτσή υπογράμμισε την ανάγκη να αναδειχθεί μια νέα δημοτική αρχή, που να έχει τη θέληση αλλά και την ικανότητα να αντιμετωπίσει τα δύσκολα προβλήματα της πόλης και των οικισμών.

Αλάν Κουγιού και Ήφαιστο επισκέφθηκαν Λαφτσή-ΧατζηγεωργίουΤέλος η Υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, πριν αναχωρήσει, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της κ. Λαφτσή και συνομίλησε με υποψηφίους και φίλους της “Πολη-τικής Ανατροπής”. 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood