Ακόμη πιο δυνατή και στη Ροδόπη, με Χρήστο Νάκο, η “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”

Ο κ. Νάκος με διοικητική εμπειρία και δυναμισμό θέτει την υποψηφιότητά του ζητώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συντοπιτών του προς το πρόσωπό του - μετά την εκλογή του στον Δήμο Κομοτηνής - ώστε να συμβάλει "στην ανάπτυξη και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Ροδόπης μας", όπως σημειώνει.
IMG_1072

Χρονικό διάστημα μικρότερο των τριών μηνών μας χωρίζει πλέον από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, και όπως όλα τα δεδομένα συνηγορούν ο  Χρήστος Μέτιος είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί ώστε να επανεκλεγεί πανηγυρικά Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την εδώ και έξι μήνες στήριξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με τον κ. Μέτιο συντάσσονται σε όλες τις περιφερειακές ενότητες τοπικά στελέχη που ισχυροποιούν την παράταξη της “Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης”.

Ένα τέτοιο στέλεχος, με γνώση και επάρκεια, που έρχεται να προσθέσει καθοριστική ώθηση στον συνδυασμό της Ροδόπης, είναι και ο Χρήστος Νάκος.   

“Είναι κρίσιμης αναγκαιότητας η συνέχιση του έργου της παρούσας διοίκησης της Περιφέρειάς μας. Είναι κομβική η στιγμή για την Περιφέρειά μας, η οποία επιτέλους μετά από δεκαετίες κάνει τα πρώτα της δυναμικά, ουσιαστικά, με γεωστρατηγικό πρόσημο, αναπτυξιακά βήματα”, υπογραμμίζει ο κ. Νάκος, και προσθέτει:

Θέτω εαυτόν, λοιπόν, στο πλευρό και στη διάθεση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, προκειμένου από την επόμενη μέρα να θεμελιώσουμε την οικοδόμηση μιας ισχυρής ανάπτυξης στον τόπο μας που θα μας δικαιώνει και θα αξίζει στα παιδιά μας“.

Ακόμη πιο δυνατή και στη Ροδόπη, με Χρήστο Νάκο, η "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση"

Ποιος είναι ο Χρήστος Νάκος

Γεννήθηκε στον οικισμό Αμβροσίας Ν. Ροδόπης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Μέχρι το έτος 2009 εργαζόταν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης ως διοικητικός υπάλληλος. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Δ.Π.Θ. υπηρέτησε, αρχικά, στην Οικονομική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου, ενώ μετέπειτα και μέχρι το τέλος της θητείας του, διετέλεσε προϊστάμενος Γραμματειών Τμημάτων. Κατά τα τελευταία δέκα έτη (1999-2009) διετέλεσε Προϊστάμενος του Τμήματος Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης. Από το έτος 2009 μέχρι και σήμερα υπηρετεί στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.).

Όσο υπηρετούσε στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, υπήρξε αιρετό μέλος της Συγκλήτου και του Πρυτανικού Συμβουλίου, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του Συλλόγου του Διοικητικού Προσωπικού «Γεώργιος Βιζυηνός».

Επικροτεί κάθε είδους δραστηριότητα που στοχεύει στην ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου και της παράδοσης. Ο ίδιος ανέπτυξε πλούσια πολιτιστική δράση καθώς υπήρξε ενεργό μέλος αλλά και Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσάνων Θράκης.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ιωάννου, δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Βασιλική, επίσης δικηγόρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης.

Στις Δημοτικές Εκλογές του έτους 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κομοτηνής και κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood