Ακόμη δύο παγκόσμιες διακρίσεις για τα “Τυροκομικά Δουκίδη” Κομοτηνής

Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριών | World Cheese Awards του Trondheim της Νορβηγίας όπου συμμετείχαν περισσότερα από 4.000 διαφορετικά τυριά από όλο τον κόσμο, με κριτές επίσης από όλη την υφήλιο.
380706666_895949758822724_1808694213007913330_n

Το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία “Φέτα Π.Ο.Π.”, και το Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία “Αγελαδινό Τυρί”, κατέκτησε η εταιρεία “Τυροκομικά Δουκίδης” από την Κομοτηνή, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Τυριών | World Cheese Awards του Trondheim της Νορβηγίας.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερα από 4.000 διαφορετικά τυριά από όλο τον κόσμο, με κριτές επίσης από όλη την υφήλιο.

Η εταιρεία της Ροδόπης, πιστή στις συνεχόμενες αξιολογήσεις των προϊόντων της, έλαβε μέρος με τα προϊόντα “ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ Π.Ο.Π.” και “ΤΕΛΕΜΕΣ-ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΤΥΡΙ”.

Ακόμη δύο παγκόσμιες διακρίσεις για τα "Τυροκομικά Δουκίδη" Κομοτηνής

Μάλιστα, στην κατηγορία της “Φέτας Π.Ο.Π.” το Ασημένιο Βραβείο κέρδισαν μόνο δύο ελληνικά προϊόντα, ενώ ο “ΤΕΛΕΜΕΣ” των “Τυροκομικών Δουκίδη” είναι το μοναδικό ελληνικό προϊόν που κέρδισε Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία “Αγελαδινό Τυρί”.

Ακόμη δύο παγκόσμιες διακρίσεις για τα "Τυροκομικά Δουκίδη" Κομοτηνής

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως τα βραβεία αυτά είναι απόρροια άριστης ελληνικής και μόνο πρώτης ύλης η οποία συλλέγεται εξ ολοκλήρου από τη Θράκη. Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία, “όλοι οι κτηνοτρόφοι μας, στυλοβάτες της επιχείρησης, αξίζουν συγχαρητηρίων, καθώς συνεχίζουν και παράγουν με μεράκι το Θρακιώτικο ποιοτικό γάλα”.

Ειδική μνεία η εταιρεία κάνει στο προσωπικό της, το οποίο όπως υπογραμμίζει, “αδιάλειπτα συνεχίζει να βάζει τις βάσεις για ποιοτικά προϊόντα θέτοντας ως εφαλτήριο τη γεύση και τις προτιμήσεις των καταναλωτών”.

Τέλος η εταιρεία εκφράζει ευχαριστίες στο καταναλωτικό κοινό της σε Ελλάδα και εξωτερικό “το οποίο τόσα χρόνια μας βάζει στα σπίτια του και στις διατροφικές του προτιμήσεις”, όπως επισημαίνει, και καταθέτει τη δέσμευση “ως Τυροκομικά Δουκίδη να κρατήσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας στο μέγιστο δυνατό επίπεδο έχοντας πάντα ως στόχο το καλό του πελάτη, του κτηνοτρόφου, του αγρότη αλλά και της Θράκης“.

Δείτε εδώ τις προηγούμενες διακρίσεις των “Τυροκομικών Δουκίδη“.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood