Ακόμη 5 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Απόστολος Ιωάννου: “Στελεχώνουμε ψηφοδέλτιο νίκης”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Απόστολος Ιωάννου συνεχίζει να δυναμώνει την πορεία του προς τις κάλπες του Οκτωβρίου, εμπλουτίζοντας την παράταξή του, "Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών", με νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
326074800_1154418701833850_2192246438725326392_n

“Ο συνδυασμός μας ενισχύεται σημαντικά με νέα μέλη προκειμένου να δώσουν σημαντική δυναμική και προοπτική στο Δήμο μας”, ανέφερε ο ίδιος, ανακοινώνοντας τη συμφωνία συστράτευσης του Αλέξανδρου Σκοπιανού, της Έλσας Ξανθοπούλου, του Παρασκευά (Άκη) Χατζόπουλου, της Μαριάνθης Κύρου-Καπούλα, και του Ματθαίου Μπαξεβάνη.

Προ ημερών ο κ. Ιωάννου ανακοίνωσε τους πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του Τουτουντζή Μουσταφά Δουρσούν, Χαμπίπ Ογλού Ερτζάν, και Μεμέτ Αλή Τουρχάν. 
“Εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε με αλληλοσεβασμό, ομόνοια και πίστη στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του ταλαιπωρημένο τόπου μας και στις δυνατότητες των ανθρώπων του που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως χρόνια τώρα. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα με σοβαρότητα και μεθοδικότητα αντί για παχιά λόγια, με απτά αποτελέσματα αντί για επικοινωνιακούς τακτικισμούς, και με αποφασιστικότητα να γράψουμε το τέλος της στασιμότητας και την αρχή μιας νέας εποχής για τον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών”, τονίζει ο κ. Ιωάννου, που  ταυτόχρονα με την ανάδειξη των κακώς κειμένων της διοίκησης Χαριτόπουλου και την κατάθεση προτάσεων για τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, στελεχώνει “ψηφοδέλτιο νίκης”όπως υπογραμμίζει με έμφαση.

Ακόμη 5 υποψηφίους ανακοίνωσε ο Απόστολος Ιωάννου: "Στελεχώνουμε ψηφοδέλτιο νίκης"

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood