Ακόμη 4 μετάλλια και διακρίσεις για το Τμήμα Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής

Οι αθλητές/τριες και η προπονητική ομάδα τους συνεχίζουν να αναρριχώνται στις επιτυχίες παρά τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που ταλανίζουν τον σύλλογο.
Screenshot_379
Κι άλλα μετάλλια και νέες διακρίσεις πρόσθεσαν στο παλμαρέ τους οι αθλητές και οι αθλήτριες του Τμήματος Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής στους Διασυλλογικούς Αγώνες Αγωνιστικής Αναρρίχησης Νέων – Boulder που διεξήχθησαν υπό την οργανωτική ευθύνη της Ορειβατικής Λέσχης Αριδαίας στο Γυμναστήριο Αναρρίχησης “Vertical Zone Climbing Wall” της Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ανδρέας Στανίτσας, και το χάλκινο η Στυλιανή Μπουρουτζόγλου, η Νικολέτα Πετρακοπούλου και ο Φίλιππος Σιμόπουλος· ενώ  στην 4η θέση πλασαρίστηκε η Μαρία-Αγγελική Χατζηχριστοδούλου και στην 7η κατετάγη η Σταυρούλα Σκοδρά, αφήνοντας και οι δύο υπολογίσιμες υποσχέσεις για το μέλλον.
Επίσης, στο πλαίσιο των αγώνων, ο Ανδρέας Στανίτσας έλαβε τιμητική βράβευση από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης για τις διακρίσεις του την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην κατηγορία Παμπαίδων Α΄.
Ακόμη 4 μετάλλια και διακρίσεις για το Τμήμα Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές/τριες και στις προπονήτριές τους Αθανασία Λιούνη και Κωνσταντίνα Μάρη, όπως φυσικά και στους γονείς των παιδιών για την πολύτιμη υποστήριξη, καθώς κατορθώνουν να ξεπερνούν τα εμπόδια και τις αντιξοότητες που ταλανίζουν τον σύλλογο καιρό τώρα, κατακτώντας στόχους και τιμώντας την Κομοτηνή.
Οι αγώνες boulder περιλαμβάνουν έναν αριθμό τεχνικών προβλημάτων. Οι αθλητές αγωνίζονται χωρίς να είναι ασφαλισμένοι με σχοινί, καθώς αγωνίζονται σε χαμηλό ύψος πάνω από στρώματα που προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης. Το σύνολο των επιτυχώς ολοκληρωμένων προβλημάτων, σε συνάρτηση με τον αριθμό των προσπαθειών κάθε αγωνιζόμενου, δίνει την τελική κατάταξη του αγώνα.
Ακόμη 4 μετάλλια και διακρίσεις για το Τμήμα Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής Ακόμη 4 μετάλλια και διακρίσεις για το Τμήμα Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής Ακόμη 4 μετάλλια και διακρίσεις για το Τμήμα Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής Ακόμη 4 μετάλλια και διακρίσεις για το Τμήμα Αναρρίχησης του Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood