Αίτημα Εσάτ Χουσεΐν προς Ντόρα Μπακογιάννη για πολιτική στήριξη των εξαγωγών του Θρακιώτικου καπνού

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, ζητά συνάντηση με την Πρόεδρο της Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης.
Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, Εσάτ Χουσεΐν.
Επιστολή προς την πρόεδρο της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, Ντόρα Μπακογιάννη, απέστειλε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης, Εσάτ Χουσεΐν.
Μεταξύ άλλων ζητά την πολιτική στήριξη για τη συνέχιση των εξαγωγών των καπνών, καθώς και συνάντηση με την κ. Μπακογιάννη.
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
“Αξιότιμη Κυρία Μπακογιάννη.
Ως Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλάβατε ως Πρόεδρος της Επιτροπής, εκ μέρους όλων των μελών και των παραγωγών μας.
Ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών Θράκης βρίσκεται στον Νομό Ροδόπης, έχει 7.640 ενεργά μέλη, και κάθε χρόνο παράγει κατά μέσο όρο 7.000-8.000 τόνους καπνού τύπου Ανατολικού Μπασμά. Για το 90% των καπνοπαραγωγών μελών μας, η καπνοκαλλιέργεια αποτελεί μονοκαλλιέργεια.
Όλος ο καπνός που παράγεται πωλείται στο εξωτερικό, σε μεγάλες εταιρίες όπως η Philip Morris, British American Tobacco και Japan Tobacco International. Είμαστε υπερήφανοι για το καπνό τύπου Μπασμά που παράγεται στην περιοχή μας, η ποιότητα του οποίου αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο, αλλά θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι δεν έχουμε ποτέ την υποστήριξη που δικαιούνται οι παραγωγοί μας και το προϊόν μας.
Όπως γνωρίζετε, η πολιτική υποστήριξη είναι αναγκαία για την επιτυχία του συγκεκριμένου έργου. Για αυτόν τον λόγο, ευχόμαστε ότι η Επιτροπή που έχει ως σκοπό την οικονομική εξέλιξη της περιοχής, θα παρέχει όλη την υποστήριξή της στους Καπνοπαραγωγούς.
Είναι ευρέως γνωστό ότι ο Νομός Ροδόπης υστερεί στον τομέα της οικονομίας και δεν ωφελήθηκε καθόλου από την οικονομική ανέλιξη. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να παραδεχτούμε ότι το μικρότερο μερίδιο από την εθνική παραγωγή ανήκει σε εμάς στον Νομό Ροδόπης.
Κυρία Πρόεδρε, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε εσάς και τα μέλη της Επιτροπής κατά την εκτέλεση του έργου σας, και δηλώνουμε ότι θα θέλαμε να πάρουμε μέρος στις εργασίες σας.
Επιθυμούμε να συναντηθούμε το συντομότερο δυνατόν, για να σας εκθέσουμε τις ιδέες και τα πρότζεκτ μας για την πρόοδο της περιοχής.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΣΑΤ ΧΟΥΣΕΪΝ”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood