Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν ψωνίζετε γυναικεία ρούχα είναι η περίσταση. Το δεύτερο είναι το προσωπικό σας στυλ. Το τρίτο είναι η άνεση και η εφαρμογή.

Η περίσταση μπορεί να υπαγορεύσει την επιλογή του υφάσματος και του κοψίματος, αλλά είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι ο καιρός θα επηρεάσει το τι θα φορέσετε. Για παράδειγμα, αν ζείτε σε μια περιοχή που χιονίζει πολύ, μπορεί να χρειάζεστε χειμερινές μπότες και μακριά παντελόνια τον χειμώνα. Αν εκεί που ζείτε κάνει ζέστη και υγρασία, τα λεπτά υφάσματα μπορεί να είναι καλύτερα για το καλοκαίρι.

Το στυλ είναι κάτι που έρχεται με το χρόνο και την εμπειρία, αλλά εξαρτάται επίσης από τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορεί να σας αρέσουν τα φορέματα ή οι φούστες σε σχέση με τα παντελόνια επειδή είναι πιο άνετα ή πιο εύκολα στη χρήση. Αλλά να θυμάστε ότι αυτό που ταιριάζει σε μια γυναίκα μπορεί να μην ταιριάζει σε μια άλλη – όλα εξαρτώνται από το πώς αισθάνεται για τον εαυτό της ενώ τα φοράει!

Για να σας βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα must-haves για την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα. Πρόκειται για κομμάτια που ταιριάζουν με τα πάντα, από σορτς μέχρι φορέματα, και μπορούν να φορεθούν σε κάθε εποχή.

1) Ένα καλό τζιν παντελόνι: Αν υπάρχει ένα αντικείμενο που πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, αυτό είναι ένα καλό τζιν. Είναι κλασικά και ευέλικτα, οπότε δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα και θα δείχνουν πάντα ωραία σε κάθε σωματότυπο. Ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε ένα ζευγάρι που σας ταιριάζει καλά είναι να δοκιμάσετε πολλά ζευγάρια σε διαφορετικά καταστήματα μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει – μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια από έναν υπάλληλο αν χρειαστεί και φυσικά μην αμελήστε να συνδυάσετε με flatforms και mules για ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα!

2) Ένα υπέροχο τοπ: Ένα καλό τοπ είναι άλλο ένα απαραίτητο κομμάτι για τη ντουλάπα κάθε γυναίκας – δεν έχει σημασία τι είδους ντύσιμο συνθέτετε, λειτουργεί πάντα ως κομμάτι έμφασης, ακόμα κι αν δεν είναι το κύριο γεγονός.

Η άνεση είναι το κλειδί όταν ψωνίζετε γυναικεία ρούχα! Αν κάτι δεν αισθάνεστε καλά όταν το δοκιμάζετε (είτε είναι πολύ στενό είτε πολύ φαρδύ), μην το αγοράσετε! Θέλετε να αισθάνεστε υπέροχα όταν φοράτε κάτι καινούργιο, οπότε βεβαιωθείτε ότι όλα ταιριάζουν καλά πριν φύγετε από το κατάστημα.

Η εφαρμογή δεν αναφέρεται μόνο στο πώς ταιριάζει κάτι σωματικά, αλλά και στο πώς σας κάνει να αισθάνεστε μέσα σας!